„Capo di tutti capi” a fost arestat

2.523

Cu opt dosare ale unor infractori necunoscuti s-au imbogatit politistii buhuseni in luna iulie. Mai multi cetateni ai orasului, dar si Consiliul Local, au jucat rolul de victime. Niste infractori au dat iama in opt rânduri printr-o magazie a administratiei locale, dar si prin mai multe locuinte, de unde au furat bunuri in valoare de peste 200 milioane de lei vechi. Din inventarul Consiliului Local au furat motocositoare, foarfeci de tuns iarba, un aparat de sudura, cabluri din cupru etc.

De prin locuinte, hotii au furat: cercei din aur, biciclete, bunuri electronice, gaini. Politistii i-au retinut destul de repede pe doi dintre autori: M.C.V. si C.R.G. Unul dintre acestia este minor. Ei operasera, impreuna cu Buculei Costel, in doua cazuri de spargere si furt. Celelalte infractiuni fusesera savârsite doar de Buculei Costel. Prezentati la Parchetul de pe lânga Judecatoria Buhusi, cu propunerea de eliberare a unui mandat de arestare pentru 29 de zile, dupa ce fusesera retinuti 24 de ore, lui M.C.V. si lui C.R.G le-a fost stabilita interdictia de a parasi localitatea si de a se prezenta la autoritatile competente, deindata ce vor fi chemati. Buculei Costel, infractor cu vechi state de plata, s-a sustras cercetarilor, ascunzându-se. Totusi, el a dat telefon la Politie, promitând ca se va preda de buna voie si nesilit de nimeni, intr-un timp foarte scurt. Ceea ce nu s-a intâmplat. Asteptând… democratic, politistii buhuseni i-au monitorizat insa atent, in acest timp, toate miscarile si…

„Stiam ca Buculei Costel vrea sa ne duca, la experienta lui, cu presul. Are un cazier de patru pagini, este capo di tutti capi al zonei. In consecinta, am organizat o actiune exemplara si l-am retinut pe Buculei, la vreme de noapte, intr-o casa-ruina in care se refugiase. Opt politisti au participat la aceasta actiune. Prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Buhusi, Buculei Costel a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile. Cercetarile continua. Noi am probat toate faptele infractorilor”, ne-a spus inspectorul Radu Siclovan.

Ion Ion
desteptarea.ro

2 COMENTARII

    • DACA IMI SPUI SI CINE SUNT ACESTIA MCV si CRG, POATE V-OM PUTEA GASI UN RASPUNS LA INTREBAREA TA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here