Campanie de donații la Buhuși organizată de TSD Buhuși

2.540

donatii

În pragul sărbătorilor de iarnă, împreună, putem aduce bucurie unor familii din Buhuși aflate în nevoință, dăruindu-le alimente, îmbrăcăminte și jucării!

Vă învităm să donați jucării, haine, rechizite și alimente neperisabile. De asemenea, puteți face donații în bani, bonuri de masă sau bonuri cadou.

Ne veți putea găsi și la Târgul de Crăciun organizat de Primăria Buhuși, în părculețul din centrul orașului, în perioada 20-23 decembrie, unde vă invităm să vă incălziți cu un ceai, o ciololată caldă sau cu un vin fiert, pe perioada spectacolelor puse în scenă de elevi și artiști locali. Donațiile minime recomandate pentru aceste produse sunt de 3 lei!

Din banii strânși vom cumpăra dulciuri, fructe, sucuri, ulei, zahăr, făină și alte alimente. Acestea vor fi puse în pachete, alături de jucăriile și hăinuțele donate de voi.

Avem o listă cu familii fără venituri sau cu venituri foarte mici, dar așteptăm și sugestiile voastre. Dacă aveți cunoștință despre astfel de cazuri sociale, vă rugăm să ni le sesizați și vom încerca să le aducem un moment de bucurie, înainte de Crăciun.

Donațiile se strâng la Casa de Cultură Buhuși. Pentru mai multe informații și întrebări, puteți suna la numărul de telefon 0740 289 439.

Vă mulțumim,
Organizația TSD Buhuși

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here