Campanie cu accente inedite de civilizatie

2.831

Surpriză buhuşeană: după o campanie a alegerilor locale plină de can-can, atacuri la persoană şi invective, actuala campanie electorală are accente inedite de civilizaţie.

Una dintre fundaţiile lui Damian Drăghici, cel care candidează pentru fotoliul de senator, a donat bibliotecilor şcolilor, liceului, dar şi bibliotecii oraşului, 2 000 de volume de beletristică, nou-nouţe, din biblioteca „Adevărul”.

Găleata, sticla de ulei, punga de făină ar putea deveni , treptat, ca vehicul electoral, istorie. Damian Drăghici ne-a spus că intenţionează să realizeze şi premierea elevilor la nivelul oraşului, la sfârşitul anului şcolar. De gesturi similare s-au bucurat şi biblioteci şi şcoli din zeci de comune.

6 COMENTARII

 1. Asa si trebuie sa fie o campanie.
  La locale PDL Buhusi a facut o campanie curata.
  Doar intre componentele USL au existat tensiuni care se pare ca s-au linistit… si era evident ca se vor linisti.

  Speram ca asa va fi si in continuare.

  Cineva din USL zicea : “Majoritate nu inseamna si dreptate”

  http://www.youtube.com/watch?v=XN1pu4iFrz8

  Cei mai buni sa castige.

  Toate cele bune.
  ARD Buhusi

  • intrebarea e, de unde fonduri pentru 2000 de volume? de f multe ori stau si ma intreb cum castiga astia banii de pot sustine o campanie electorala, chiar si cu galeti, chibrituri, pungi de plastic si cate si mai cate minuni. chiar nu pot sa inteleg atata timp cat lumea e din ce in ce mai saraca, unii gasesc bani sa faca donatii.

  • tocmai in asta consta validitatea unei astfel de initiative. de acolo “de unde” cei care pot, doneaza …… “hrana spitrituala” pe care o gasim in carti!

  • Toti au facut o campanie corecta. Ca nu vad pe nici unul in puscarie.
   Cineva din popor spunea: “Hotul neprins, negustor curat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here