Campania de donații ”Ajută-ne să ajutăm”, la final

3.063

afis_final_micAcum trei săptămâni dădeam startul unei campanii de donații pentru familii nevoiașe din Buhuși. Este vorba despre ediția a II-a a campaniei ”Ajută-ne să ajutăm”.

Asociația de voluntari „Există o Șansă”, condusă de doamna Elena Mitrea, Buhusi.NET, în parteneriat cu liceul și cu toate școlile generale buhușene, au reușit să aducă bucurie unor copii și unor familii acum, în pragul Crăciunului.

Școlile au fost responsabile de strângerea de haine și donații. Liceenii voluntari au organizat, în două zile, mici târguri unde au vândut cafea, sandwitchuri și prăjituri pentru a strânge bani. Au existat și sponsori cu inimă mare, bineînțeles, care au contribuit cu bani sau produse. Aici enumerăm Protoieria Buhuși, SC Roan Invest SRL, SC Avita SRL dar și o societate importantă din oraș ce a dorit să rămână anonimă. Le mulțumim tuturor!

complex1

Proiectul a funcționat pe mai multe planuri:

Liceenii au organizat un spectacol caritabil pentru ajutorarea familiei Prisecaru. De bunul mers al evenimentului s-au ocupat, Bianca Diaconu, liderul liceenilor, liceenii, prof. Andreea Cojocaru și bibliotecara Mihaela Corbu.

Elevii școlii ”Mihai Eminescu” au strâns donații pentru copiii de la Centrul de Servicii Comunitare, din zona gării. I-au colindat și le-au împărțit daruri celor de acolo. Prof. Judit Păaduraru, director adjuct, s-a ocupat de organizare. O altă parte din donațiile elevilor au ajuns la cinci cazuri sociale din rândul elevilor școlii. Astfel, voluntarii AEOS (Asociația „Există o Șansă), împreună cu prof. Nicu Munteanu și elevi au dus haine, jucării, fructe, dulciuri și alimente elevilor. Nu putea lipsi Moș Crăciun.

complex2

complex4

Nu au fost uitați nici pacienții Spitalului de Psihiatrie. Voluntarii și elevii i-au colindat și le-au dăruit cadouri.

ziua2_psihiatrie

Și la școala ”Ștefan cel Mare” s-au strâns donații. Pachetele au fost împărțite copiilor la serbarea de sfârșit de an. Doamna director prof. Maria Tărniceru a gestionat cu pricepere evenimentul.

La fel au procedat profesorii și la Școala ”Mihail Andrei”, unde a fost nevoie de sprijin financiar din partea campaniei.

Voluntarii Asociației, împreună cu prof. Olga Ceaunaș au dus pachete cu alimente și jucării unor familii nevoiașe din zona școlii nr. 2.

În numele tuturor celor implicați, vă mulțumim pentru dăruirea și solicitudinea de care ați dat dovadă! Vă așteptăm să ne sprijiniți și în viitoarele campanii umanitare.

Puteți vedea mai multe imagini pe pagina de Facebook a Asociației ”Există o Șansă”.

ziua3 ziua3_1

ziua3_2

prima_zi2

prima_zi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here