Calea ferata de la Stofe Buhusi este vinata de hoti

1.758

Calea ferata uzinala dezafectata din incinta fostei societati comerciale Stofe Buhusi a ajuns sa fie furata si vinduta bucata cu bucata la fier vechi. Ultimul caz de furt a fost consemnat de politistii buhuseni aflati in patrulare pe str. Stadionului.

Acestia au oprit in trafic o caruta cu trei persoane, in care se mai afla o sina de cale ferata lunga de opt metri. Persoanele respective au fost identificate in persoana lui Ghiocel H., Viorel H. si Irina C., care nu au putut justifica provenienta fierului.

“In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca sina de cale ferata provine de la o cale ferat? uzinala aflata in incinta unei societati comerciale din orasul Buhusi.

Persoanele in cauza au escaladat gardul societatii si au sustras sina de cale ferata cu scopul valorificarii ei la un centru de colectare a deseurilor feroase”, a precizat subinspector Narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Cei trei buhuseni prinsi in flagrant s-au ales cu dosar penal si sint cercetati pentru furt calificat.

Ramona IONESCU – ziaruldebacau.ro

1 COMENTARIU

  1. Buna seara,in primul rand.Apoi eu zic asa;cei care primesc ferul vechi,nu sunt verificati?Nu au obligatia de a nu primi anumite tipuri de fier cum ar fi:masini abandonate,tuburi de oxigen,sine de cale ferata,capace de canale si multe altele,fie si bucati din acestea?Sau acolo nu este control si e importanta doar cantitatea.Daca cei de la fier vechi nu primesc,oamenii nu aduc.E simplu,nu?Buna si pe curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here