Câinii din Buhuși emigrează în Marea Britanie

5.950

Nu este o glumă. Acest fapt este posibil datorită implicării Sadies Stray Dog Rescue (SSDR), o organizație britanică ce militează pentru salvarea câinilor fără stăpân din Bacău și, mai nou, din Buhuși.

În luna noiembrie, cinci câini norocoși au ieșit din Adăpostul de Câini Buhuși cu destinația Marea Britanie. Ei s-au adaptat foarte bine, iar luna aceasta, alți 13 își vor găsi stăpâni englezi.

caine1 copy

doi caini
Dale și Shylo, în adăpostul din Buhuși

caine 2 copy

caine copac2

caine copac

caine alb

caine alb2
Charlie este un câine mai bătrân (8-10 ani) și se simte foarte bine cu noii stăpâni

Laura Myatt, Sadies Stray Dog Rescue: Adăpostul de Câini din Buhuși este foarte bine gestionat și aveți aici mulți câini sănătoși și veseli. Singura soluție pentru a scăpa de numărul mare de câini nedoriți de pe stradă este sterilizarea lor. Celor pe care îi aveți în Adăpost, încercăm să le găsim familii. Ne bucurăm de colaborarea bună pe care o avem cu primarul din Buhuși, care încurajează acțiunile noastre. În perioada 17-19 martie 2017 vom organiza la Buhuși o campanie de sterilizare pentru câinii cu stăpân, dar și pentru cei fără stăpân. Totul este gratuit și avem sprijinul ASNI/RAR, Nancy Janes, a doctorului Aurelian Ștefan și a echipei sale.”

Astfel de campanii de sterilizare au mai avut loc în Buhuși în urmă cu 4 ani, dar pentru a-și atinge scopul, acțiunile trebuiesc repetate cu regularitate.

Kimber își va întâlni noii stăpâni luna aceasta
Kimber își va întâlni noii stăpâni luna aceasta

2 COMENTARII

  1. Pai asa promovati voi cainii din Romania, cu poze din Anglia? Vad ca de gagrgara sunteti buni, vreau sa vad si fapte. Aveti doctori veterinari in Buhusi pe care-i platiti degeaba, aveti cumva un recensamant al cainilor cu stapan? Umblati cumva pe la portile oamenilor pentru inregistrarea cainilor din gospodariile cetatenilor? Asteptati sa vina cetatenii ci javrele la dispensar si numai bine sa gaseasca dispensarul inchis si doctorul plecat cu intrese personale. E bataie de joc cu cainii, pisicile si animalele domestice din curte, cand ai nevoie te dsescurci cu ce-ti spune vanzatoarea de la farmacia veterinara ca doctori nu gasesti.

  2. sorin, vorbesti in cunostinta de cauza? ce dispensar? cine sa umble? cine plateste pe cine degeaba? veterinarii sunt particulari.. nu mai esti in comunism. aprinde lumina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here