Cadavru devorat in livada Stofe Buhusi

2.159

Pe fondul saraciei, un barbat de 40 ani si-a pus capat zilelor intr-o livada ce apartine SC Stofe Buhusi SA – barbatul s-a spinzurat de un nuc, corpul sau atirnind mai bine de o saptamina in copac – sinucigasul nu a lasat nici un inscris in urma sa, dar concubina acestuia le-a spus politistilor ca nu le mai ajungeau banii

Povara datoriilor l-a impins la suicid pe un bacauan de 40 ani din orasul Buhusi. Cadavrul lui Neculai P. a fost gasit in livada ce apartine SC Stofe Buhusi SA, pe strada Stadionului, descoperirea fiind anuntata de Ioan G. prin intermendiul apelului unic de urgenta 112.

Un echipaj de politie a raspuns solicitarii, iar la fata locului au stabilit ca la 150 m de calea ferata si 20 m fata de str. Stadionului, in livada se afla corpul neinsufletit al unui barbat, spinzurat de creanga unui nuc.

“Politistii au constatat ca bratul sting lipseste in totalitate, prezentind urme de devorare. De asemenea, cadavrul se afla in stare avansata de putrefactie. In urma anchetei, s-a stabilit ca Neculai P. se certase cu concubina sa in urma cu aproximativ opt zile, pe fondul problemelor financiare. Pe 10 iunie, barbatul i-a spus partenerei sale ca pleaca in Italia pentru ca nu mai face fata cheltuielilor”, a declarat indspectorul Gabi Stefanescu, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

In urma audierilor, politistii au mai aflat ca Neculai P. mai avusese si alte tentative de suicid, oprite insa la timp de concubina acestuia. De aceasta data, barbatul a reusit sa-si duca gestul la bun sfirsit, departe de casa.

Cadavrul lui Neculai P. a fost transportat la morga Spitalului Judetean Bacau, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor mortii. In cazua a fost intocmit dosar penal.

Ramona Ionescu – ziaruldebacau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here