BULUC LA BUCLUC

1.872

Un tinar in virsta de 26 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a jefuit un copil in Piata Centrala din Bacau. Gheorghe G., din Buhusi, a acostat joi seara un copil in virsta de 14 ani, caruia i-a furat telefonul mobil si suma de cinci lei. Copilul si-a anuntat mama, care, la rindul ei, a alertat o patrula de politie. In scurt timp, hotul a fost depistat si prins. Vineri, el a fost prezentat Judecatoriei Bacau, care a emis mandat de arestare preventiva pentru 25 de zile sub aspectul savirsirii infractiunii de tilharie.

La data 06.05.2010, la orele 15.40, politistii din cadrul Biroului Rutier Moinesti, l-au depistat, pe DJ 156A, din comuna Balcani, T. Cristian, de 44 ani, din Buhusi, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 87 km/h. În urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca T. Cristian are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Politistii l-au depistat joi, 06.05.2010, pe G. Viorel , de 30 de ani, din Buhu?i. Acesta poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecatoria Buhusi, avind de executat o pedeapsa de un an zile inchisoare pentru savirsirea infractiunii de profanare de morminte. Cel in cauza a fost depus in Penitenciarul Bacau.

ziaruldebacau.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here