Buhușenii își pot plăti online impozitele și taxele locale

6.872

Screen Shot 2017-04-06 at 08.46.23

Săptămâna aceasta a fost finalizată procedura de înrolare a Serviciului de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Buhuși pe site-ul www.ghiseul.ro – Sistemul Național Electronic de Plată Online.

Astfel, toți buhușenii își pot vedea online debitele și își pot achita datoriile direct din fața unui computer. Pentru asta, trebuie să vă înregistrați pe site-ul www.ghiseul.ro.

Sunt două metode prin care puteți obține datele de logare pentru ghiseul.ro:

  1. Primăria unde aveți obligații de plată vă poate genera datele de logare în urma unei solicitarii făcute de dvs in acest sens. Puteti solitica date de acces (utilizator și parolă) de la Camera 19 – Serviciul Impozite și Taxe.
  2. Metoda online de obținere a datelor de logare. Accesati sectiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro si parcurgeti etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”.

„Buhușenii care au un card bancar deschis pe numele lor își pot face cont direct de pe site. Nu se percepe nicio taxă, nici la înregistrare și nici la plățile pe care le fac pe ghiseul.ro. Comisionul este suportat integral de instituție. Stingerea debitelor se va face la câteva zile de la plată, după ce suma va ajunge în contul din Trezorerie. Site-ul SNEP este destinat doar persoanelor fizice și persoanelor fizice autorizate.” – a declarat Alexandra Ursu, șef serviciu Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Buhuși.

Primarul Vasile Zaharia: „Am început procedura de înrolare acum mai bine de 4 luni, dar barierele birocratice nu ne-au permis să îl implementăm mai repede. Este un deziderat mai vechi atât al nostru cât și al cetățenilor, mai ales al celor plecați în străinătate, ce vor să fie la zi cu taxele și impozitele. Sperăm să descongestionăm ghișeele și învit toți cetățenii să utilizeze această metodă modernă pentru a se informa asupra debitelor și pentru a-și plăti datoriile.”

Pentru întrebări legate de modul de funcționare al site-ului www.ghiseul.ro, puteți consulta secțiunea „Întrebări frecvente”. În cazul în care vă inregistrați online și nu sunteți asociați automat instituției Buhuși – Taxe și Impozite locale, trebuie să sunați la Primăria Buhuși – 0234 261220 sau să veniți la Camera 19 (Impozite și Taxe) din cadrul Primăriei Buhuși.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here