Buhusenii sunt pregatiti pentru zapada

1.875

De-o luna de zile, pe SEAP este asteptata derularea licitatiei pentru efectuarea lucrarilor de deszapezire în orasul Buhusi. „Dar, zice primarul Ionel Turcea, chiar daca maine ar ninge, avem solutii de rezerva pentru deszapezire”. Deszapezirea va fi realizata cu prioritate pe arterele principale si, acolo unde va fi nevoie, prin dispozitia edililor, si pe arterele secundare.

Ca si în anii anteriori, firma care va realiza acest serviciu va fi platita în functie de natura si durata lucrarilor. Pentru ca si Criza… monitorizeaza totul, aceste lucrari vor fi evaluate cu exigenta. „Anul trecut, mai spune primarul, n-au fost probleme cu deszapezirea. Credem ca si în acest an vor fi asigurate servicii de calitate.”

 

 

I. Fercu – desteptarea.ro

3 COMENTARII

  1. Stire de ultima ora- in urma licitatiei care nu a mai avut loc a fost desemnata cistigatoare din oficiu firma Coretti SRl. Aceasta va deszapezi cu prioritate drumul DJ 156 H =Buhusi-Runc pentru a pregati serbarea revelionului a senatorului Geoana la motelul celor doi mari oameni de afaceri(Turcea si Avrumutoaie).Lucrarile se vor efectua cu exigenta sporita asa cum sa desfasurat si in anii anteriori cind din cauza lor au decedat oameni nevinovati(bariera casa de apa).

  2. tot felu de articole mai putin interesante..dar dc nu publicati ca navetistilor nu le dau bani pe abonamente? unde sunt bani elevilor? parinti trebuie sa plateasca din salarul lor si asa e mare tare in fiecare luna noi scoatem bani din buzunaru sontru pt a plati abonamentele la patoana..stau si ma intreb dc mai scoatem abonamente? mai bn platim in fiecare zi ca bani nu ii mai vedem inapoi:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here