Buhușenii au fost premiați la Gala Județeană a Voluntarilor Băcăuani

1.918

IMG_0883

Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat, în anul 1985, ziua de 5 decembrie ca Zi Internaţională a Voluntarilor în slujba dezvoltării sociale şi economice, sărbătorită de atunci în întreaga lume.

IMG_0886Aseară, pe scena Casei de Cultură din Bacău, a avut loc Gala Județeană a Volutarilor Băcăuani. La această ceremonie au fost prezenți și voluntarii Asociației “Există o Sansă” din Buhuși si au obținut trei premii importante:

1. Proiectul anului – Campania umanitară “Ajută-ne să ajutăm”, o campanie de donații pentru familii nevoiașe buhușene ce s-a desfășurat la finele anului trecut și va fi reluată și în acest an.

2. Voluntarul anului, secțiunea Sănătate – Ana Manuela Ciobanu

3. Secțiunea Teatru – Cosmin Sârbu și Adelina Păduraru – Clubul Elevilor Buhuși, coordonați de Ștefan Zaharia.

Elena Mitrea, Președintele Asociației “Există o Sansă” ne-a declarat: “Îi felicit pe toți voluntarii Asociației care s-au implicat în activități de voluntariat în comunitatea buhușeană, pentru toată activitatea și pentru ca azi este Ziua Internațională a Voluntarilor.

Au primit diplome de merit voluntarii împlicați în activitățile din 2014 care au fost prezenți la evenimentul de aseară. Restul vor fi premiați într-un cadru festiv, la Buhuși.

“Sper ca acest eveniment să însemne un imbold pentru toți cei 35 de voluntari ai Asociației.” – a concluzionat Elena Mitrea

IMG_0885

IMG_0884

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here