Buhușeanul Sorin Brașoveanu va fi, foarte probabil, viitorul Președinte al Consiliului Județean Bacău

6.575

PSD a depus marți, la Biroul Electoral, listele cu candidați pentru Consiliul Județean (CJ) Bacău. Dragoș Benea, președintele organizației județene, nu mai candidează și a anunțat că Sorin Brașoveanu, actualul șef al DGASPC, este propunerea PSD pentru președinția CJ, dacă social-democrații vor reuși să formeze majoritatea în viitorul consiliu.

depunere cj

Sorin Brașoveanu face parte, actualmente, și din Consiliul Local Buhuși. Faptul că un buhușean de-al nostru are cele mai mari șanse pentru a ocupa funcția de președinte a CJ Bacău este o veste foarte bună pentru Buhuși.

benea braasoveanu

Sorin Brașoveanu a demonstrat în ultimii 20 de ani că este un profesionist desăvârșit, aducând numeroase beneficii județului prin activitățile în care s-a implicat din postura de director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău. A fost, în calitate de expert guvernamental, implicat în proiecte internaționale în Bulgaria, Ucraina și a primit la Bacău vizita  vicepremierului Tajikistanului.

De-a lungul timpului a dovedit capacități organizatorice foarte bune, având în subordine cca. 2000 de angajați. A gestionat cu succes proiecte de milioane de euro, proiecte cu UNICEF, cu Banca Mondială, PHARE sau pe fonduri structurale.

brasoveanu_mesajDupă cum recunoaște chiar dânsul, din poziția de Președinte al CJ Bacău ar putea ajuta și mai mult Buhușiul. „Ar însemna o deschidere mult mai mare pentru sprijinirea proiectelor aflate în derulare și pentru cele pe care și le propune echipa de la Buhuși. Este foarte important să obținem și majoritate în Consiliul Local Buhuși, pe lângă funcția de primar. Consider că avem o echipă omogenă și cred în domnul Vasile Zaharia. Este un om pregătit, capabil să dezvolte proiecte bune pentru buhușeni.”  – a declarat Sorin Brașoveanu pentru Buhusi.NET.

Cel mai recent eveniment organizat de DGASPC Bacău a avut loc săptămâna trecută și este vorba despre târgul anual al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului – „Cel mai frumos ou de Paște”. Expoziția cu vânzare a devenit deja o tradiție, fiind la a noua ediție, iar ouăle gigant, pictate de organizatori și participanți, au fost punctul de atracție din acest an și bucuria copiilor.

brasoveanu

„Am avut invitați din șase județe, fiecare cu standul lui de produse handmade. Cred că a fost cea mai reușită ediție de până acum, cu toții au fost încântați de rezultate și de entuziasmul echipei de la Bacău. Ne-am bucurat și de prezența mare a publicului, feedback-ul primit fiind unul foarte bun. A fost un exemplu de bună practică, de muncă în echipă. Și aici, ca și în administrație, contează ca fiecare să contribuie pentru că echipa, în sine, aduce plusul de valoare. Scopul târgului a fost de a sensibiliza și de a conștientiza comunitatea asupra problemelor din zona drepturilor copiilor, persoanelor vârstnice, abuzate, aflate în nevoie sau cu dizabilități.” – a conchis directorul DGASPC.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here