Buhușeanca Lorena Baciu (18 ani) este Campioană Națională la Powerlifting (Junioare 1 și Senioare)

8.633

Buhușeanca Lorena Baciu practică powerlifting de un an și 3 luni și este Campioană Națională la Junioare 1 și Senioare, la categoria +84 kg. Este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Ion Borcea” din Buhuși, are 18 ani și jumătate, iar aceasta este prima competiție la care participă.

Din cauza faptului că nu există condiții decente de antrenament la Buhuși, Lorena face naveta la Bacău și ajunge acasă la ora 23, cu trenul. După școală, ea lucrează ca agent de vânzări la firma NextGen Communications pentru a-și putea plăti naveta și cele necesare practicării acestui sport.

Campionatele Naționale de Powerlifting 2018, organizate sub egida Federației Române de Powerlifting, au avut loc la Alba Iulia în zilele de 31 martie și 1 aprilie. Au participat 27 de fete, iar Lorena Baciu a obținut medalii de aur la toate cele trei probe la care a participat, atat la Junioare 1, cât și la Senioare: genuflexiuni, împins din culcat și îndreptări.

După cele 8 medalii de aur, Lorena își dorește să ajungă și la competiții internaționale. Pe 21 aprilie va participa la Campionatul Național de Kickboxing, care va alea loc la Bacău, acesta fiind un alt sport pe care îl practică.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here