Braconier prins în flagrant

6.087

Poliţiştii buhuşeni, la data de 21 octombrie a.c., au depistat în flagrant o persoană de sex masculin, care întindea o plasă pentru pescuit, pe lăţimea râului Bistriţa, în stânga podului ce leagă oraşul Buhuşi de comuna Blăgeşti, care la vederea echipajului de poliţie, a încercat să fugă.

Cu ajutorul unei patrule mobile de jandarmi, bărbatul a fost prins şi identificat, în persoana lui N. Ioan, de 36 de ani, din comuna Blăgeşti.

De asemenea, poliţiştii au scos din râul Bistriţa o plasă de tip monofilament, cu lungimea de aproximativ de 30 de metri şi lăţimea de trei metri, în care se aflau prinşi cinci peşti, care au fost redaţi mediului înconjurător.

Plasa a fost ridicată în vederea confiscării iar în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconj piscicol.

4 COMENTARII

  1. Au prins un amarat de la Blagesti dar “RECHINII”adevarati din Buhusi nu-i prinde nimeni niciodata.Au secat apele de peste.Nu cred ca vor fi dispusi cei din jandarmerie sa-si faca treaba vreodata.Se leaga tot de cei cu undita in mana.Sa le fie rusine.Braconeaza peste tot sub nasul lor.

  2. Vasile daca tot iubesti asa tare mediul inconjurator si doresti sa se reduca fenomenul braconajului piscicol te rog sa sesizezi dumneata Politia sau Jandarmeria la nr.261818 ,261884(la asta nu prea se raspunde) sau 0741151835 si sa dai ceva relatii despre locul unde se braconeaza daca se poate si in timp real si poate vor mai pica si alti braconieri.Pentru asta nu trebuie sa-ti declini neaparat identitatea ,iar privitor la cele afirmate de Florin cel prins nu era un amarat de la Blagesti avea state vechi in ale braconajului ,i se spune Cudache ,intreaba pe alti si o sa vezi ca nu era asa de incepator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here