Botezatu in locul lui Botezatu la ISJ Bacau

3.542

Petru Botezatu, profesor de matematica al Colegiului Tehnic “Ion Borcea” din Buhusi, a fost numit cu delegatie, de luni, pe postul de inspector de management al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Bacau, eliberat de actualul inspector general adjunct Liviu Botezatu. “L-am numit pe criteriu profesional”, a explicat Adrian Fuioaga, inspector scolar general al ISJ Bacau.
Petru Botezatu a mai ocupat functia de inspector de management in cadrul acestei institutii si a fost chiar purtator de cuvint al ISJ Bacau. Adrian Fuioaga a precizat ca deocamdata nu va face alte schimbari de personal in institutia pe care o conduce si ca este in faza de observatie a activitatii colegilor sai.

ziaruldebacau.ro

3 COMENTARII

  1. Din nefericire, soarta a facut sa il cunosc pe domnul Petru Botezatu. Dramatismul lucrurilor este dat de faptul ca in liceu, mi-a fost pentru o perioada profesor de matematica. Experientele ce au urmat( alti profesori de matematica, ai liceului Ion Borcea si o facultate de profil tehnic) imi permit sa afirm ca domnul Petru Botezatu nu are calitatile unui profesor (pedagogie, comunicare & stuff) si cu atat mai mult ii lipsesc calitatile de profesor de MATEMATICA. Am spus ca mi-a fost profesor pentru o perioada pentru ca s-a intamplat sa fie numit in functia de inspector si in felul acesta am scapat de povara. Numirea lui in functie, la momentul respectiv, in timpul unei guvernari PSD(PDSR) a fost facuta in mod evident(pana si pentru un elev de liceu cu drept de vot) pe linie politica, dumnealui fiind unul dintre liderii locali ai PSD (PDSR). La vremea respectiva am gandit egoist si nu a contat decat faptul ca locul dumnealui urma sa fie luat de un profesor mai bun, indiferent cine anume ar fi fost. Astazi, dupa atatia ani de zile, constat scarbit ca schema se repeta. Nu stiu ce culoare politica are acum domnul Botezatu dar cunoscandu-l ca profesor nu reusesc sa imi dau seama care sunt criteriile profesionale necesare pentru postul pe care il ocupa.
    Am inceput sa imbatranesc si din pacate vad cum lucrurile care merg prost se leaga intre ele si de ce la noi totul merge prost.

  2. Va respect pledoaria, insa domnul profesor Botezatu nu merita o apreciere uniforma pentru tot ce cuprinde omul, politicianul, profesorul. Invocand metodica predarii matematicii, dumneavoastra trebuie sa precizati daca aveti pregatirea care sa va demonstreze aprecierea calitatii de profesor a domnului Botezatu ; referindu-va la apartenenta politica, trebuie sa reflectati daca, situindu-va de alta parte, ceea ce e dreptul dumneavoastra, nu priviti lucrurile dintr-un plan opus care va induce inversunare, iar, referindu-va la omul Botezatu, daca l-ati cunoaste mai bine, ati avea argumentul ca este intocmai asa: OM! Il creioneaza astfel modul in care comunica si traieste intre oameni. Pentru rigoarea care caracterizeaza antipatia dumneavoastra fata de domnul profesor Botezatu, anonimatul sub care va prezentati parerile nu justifica altceva decat lipsa argumentelor. Cu stima, dorindu-va sa prindeti curajul unei discutii deschise, in viitor, gandindu-ma ca sunteti foarte “tanar si nelinistit”, sper sa va revizuiti tendinta de a savura placerea atacului la persoana !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here