Bicicliștii din Buhuși și-au făcut club – Velo Club „Pedalier”

3.045

Sigla-Pedalier

ColectivS, o asociație non-profit înființată în 2007, își propune să contribuie la dezvoltarea durabilă având ca scop crearea de comunități informate, responsabile și active printr-o abordare integrată între urmatoarele arii de acțiune: social, cultural, mediu, economie socială.

Asociația este formată dintr-un grup de tineri care au înleles importanța apartenenței unui grup apolitic și importanța implicării în viața socială și culturală a orașului Buhuși.

Un prim proiect îl reprezintă Velo Club „Pedalier”. După cum aflăm de pe site-ul lor, www.colectivs.ro,  proiectul are ca viziune crearea unei comunități de bicicliști formată din tineri cu vârste cuprinse între 15-35 de ani din orașul Buhuși si zonele alăturate, care sa contribuie la dezvoltarea comunitară si a unui mediu prietenos pentru cicloturism.

Membrii Colectivului pentru Sustenabilitate își doresc să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber pentru tineri, elevi și studenti prin dezvoltarea turismului ecologic în zona de deal și munte învecinată orașului Buhuși și popularizarea folosirii bicicletei ca mijloc de transport prietenos cu mediul.

Vrei să te înscrii în clubul „Pedalier”? Completează formularul online accesând acest link. Pentru mai multe informații, vă invit să vizitați site-ul www.colectivs.ro

Din partea Buhusi.NET aveți un mare LIKE! Eu m-am înscris deja!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here