Batut mar si abandonat pe soseaua nationala

4.018

Buhusenii Ciubotaru Remus, Dumitru Cristian si Gruia Marius au vârste cuprinse intre 27 si 37 de ani. Locuiesc toti pe strada Libertatii si au un numitor comun al vietii: infractiunile. Recent, la ceas de seara, acestia l-au intâlnit pe Gavril Nicolae Ciprian, in zona garii, chiar pe D.N. 15. Intre cei trei si Gavril a izbucnit un conflict spontan. Atinsi in amorul propriu, cei trei, spun politistii buhuseni, au reactionat violent. Cert este ca, dupa aceasta reactie, Gavril Nicolae Ciprian a ramas lat pe DN 15, in jurul orei 22. Lovit cu un corp contondent, acesta s-a ales cu ruptura de clavicula si cu ambele mâini rupte. Acum, agresatul se afla la spitalul bacauan, pe jumatate fiind „pus in ghips”. Joi, la Parchetul de pe lânga Judecatoria Buhusi, Ciubotaru Remus (30 de ani), care fusese retinut, cu o zi in urma, timp de 24 de ore, ne-a prezentat varianta sa: „L-am intâlnit pe Gavril, am discutat si el m-a injurat. Au venit apoi fratii mei si l-au intrebat de ce m-a insultat. Apoi… I-am dat cu o sipca; era o sipca acolo, in fata depozitului. Când l-am lovit, el s-a impiedicat si a cazut. A trecut apoi o masina peste el. Sunt si martori. L-am lasat acolo si am plecat. Am zis ca daca a dat masina peste el, normal ca soferul il va lua si-l va duce undeva, la spital. N-am lovit niciodata in viata mea, pe nimeni, pâna acum. Am un copil, sotia este plecata in Italia. Am gresit, dar…”

Deocamdata, versiunea sa cu masina care l-a calcat pe Gavril este privita cu foarte multa reticenta. De regula, atunci când trece o masina peste un om, urmarile sunt altele… Politistii, anchetatorii, in general, vor analiza si aceasta pista. Ieri, spre seara, toti cei care au comis agresiunea, Ciubotaru Remus, Dumitru Cristian si Gruia Marius, au fost prezentati, dupa ce-au trecut prin procedurile specifice Parchetului, la Judecatoria Buhusi, cu propunerea de arestare preventiva pentru perioade cuprinse intre 29 si 30 de zile.

Inspectorul sef Radu Siclovan spune: „Acuzatiile formulate impotriva celor trei sunt: ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistei publice, vatamare corporala grava”. Conform Codului penal, acestia risca o pedeapsa cu inchisoarea care ar putea avea si durata de sapte ani.

 

Ion Ion
desteptarea.ro

6 COMENTARII

  1. interogatul are sotia in italia, primeste bani ”la greu’, nevasta-sa munceste de-si rupe oasele si el se distreaza, e mare ”mahar”, in buhusi, NENOROCITUL!! daca se aprofundeaza doar UN PIC mai mult are si vreo nenorocita de ”amanta”, daca nu mai multe degenerate pline de alcol, iar ceilalti, ii beau banii castigati cu sudoare in italia….puscaria!!!, nu inchisoarea, e o mare diferenta, 20 de ani cel putin, buhusi-ul din pacate, e pe trei sferturi reprezentat de GUNOAIE ca ticalosii astia…romànii de genul astora sunt multi, si si-au pierdut umanitatea, ce pretentii mai are tara aia sa apere drepturile animalelor??

  2. La zbarna cu ei! 7 ani cu executare,zi la zi,adik fara reducere!
    Imaginati-va cat de bine ar i in Romania fara astfel de personaje!LA PARNAIE CU VOII!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here