Batrana din Blagesti ucisa de fiul ei

4.516

Sfârsit cumplit pentru o femeie din satul Valea lui Ion, comuna Blagesti. Batrana, in vârsta de 78 de ani, a fost omorata in in bataie intr-una din noptile trecute chiar de catre fiul ei, Danut M., 48 de ani.

Se pare ca barbatul, aflat intr-o stare avansata de ebrietate,  a inceput sa o loveasca pe batrâna cu pumnii si picioarele fara mila si nu s-a mai oprit decât când a vazut ca a lesinat. Dandu-si seama de ceea ce a facut, a mers la un vecin si l-a rugat sa sune la 112. Medicii sositi la fata locului nu au mai avut altceva de facut decât sa constate decesul.

Dupa efectuarea necropsiei, medicii legisti au stabilit ca victima avea mai multe coaste fracturate si rupturi de organe interne. Suspectul a fost retinut de politisti si pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru omor calificat. Se pare ca vecinii stiau de certurile dintre cei doi cat si despre faptul ca barbatul era foarte violent, motiv pentru care nu au avut niciodata curaj sa intervina pentru a aplana vreun conflict. „Spunea mereu ca moartea ei va fi de mâinile lui. Se purta rau cu ea. O batea si de frica fugea pe câmp si dormea prin glugi de ciocani”, a declarat o vecina pentru Desteptarea.

Daca va fi gasit vinovat, agresorul risca sa petreaca urmatorii 25 de ani dupa gratii.

4 COMENTARII

  1. A-TI SPECIFICAT IN MOD ERONAT LOVITA CU PUMNII SI PICIOARELE ,A FOST LOVITA CU UN CIOCAN IN ZONA CAPULUI. DOCUMENTATI-VA MAI INTAII MULT MAI ATENT SI ABIA DUPA ACEEA PUBLICATI.

    • …si Tu daca ai fi scris “a-ti” fara cratima,poate lasai un loc de”buna ziua”pe-aici.Insa se pare ca erai prin copaci dupa agude in timpul orelor de romana de la scoala.
      Daca taceai…..Te-ai bagat si tu in seama ca chilotii-n cur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here