Doi bărbați au reușit să-i fure 40 000 lei unei bătrâne de 80 de ani din Buhuși

827

La data de 07 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buhuși au efectuat două percheziții domiciliare în județul Iași, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buhuși și au reținut un bărbat de 34 de ani bănuit de complicitate la furt calificat.

​La data de 02 septembrie a.c., Poliția Orașului Buhuși a fost sesizată de către o femeie, de 80 de ani, din localitate, despre faptul că, două persoane necunoscute i-ar fi sustras de la domiciliu suma de 40.000 de lei.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 02 septembrie a.c., în jurul orei 08.00, două persoane necunoscute s-ar fi deplasat la domiciliul unei femei din Buhuși, unde, prin metoda împrietenirii i-ar fi oferit acesteia și soțului său două bilete de călătorie în valoare de 300 de lei, la prețul de 200 de lei. Cei în cauză ar fi observat locul de unde femeia ar fi scos banii pentru a le achita contravaloarea biletelor, iar ulterior, unul dintre ei le-ar fi distras atenția celor doi soți și celălalt ar fi sustras din locuință suma de 40.000 de lei.

​În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buhuși au fost identificați doi bărbați, de 34 și 46 de ani, ambii din județul Iași, bănuiți de furt calificat.

​La data de 07 septembrie a.c., polițiștii au efectuat două percheziții la domiciliile celor în cauză, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buhuși.

​La domiciliul bărbatului de 34 de ani, polițiștii au descoperit o parte din suma de bani sustrasă, iar în urma percheziției l-au reținut pe acesta pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și l-au introdus în arestul I.P.J. Bacău.​

​Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

 

Comunicat IPJ Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here