Avem Viceprimar

7.237

cretulescuAvem Viceprimar! În persoana lui Vasile Crețulescu.

În vârstă de 44 de ani, acesta este consilier PSD și absolvent al facultății de Management Agro-Turistic.

“Pentru început vreau să iau contact, mai de aproape, cu problemele cetățenilor și ale orașului. La o primă vedere, am observat starea proastă a spațiilor verzi din zona centrală și voi cauta soluții pentru a remedia acest lucru. Ducem lipsă de utilaje, de personal.. ” – a declarat noul viceprimar pentru Buhusi.NET.

Primarul Ionel Turcea se declară mulțumit de aceasta alegere și ne-a declarat că “Vasile Crețulescu este cea mai bună opțiune pentru postul de viceprimar. Este un tip priceput, cu experiența necesară. Știe să respecte oamenii și sunt sigur că și aceștia îl vor accepta și respecta la rândul lor.”

Procesul alegerii a fost, însă, unul tumultuos. De-a lungul celor trei luni de când postul a ramas vacant, s-au vehiculat mai multe nume, printre care Cristian Cojocaru, Ovidiu Hobu sau Dan Teslariu, alegerea ultimului fiind impiedicată, se pare, doar de boicotul consilierilor de la sfârșitul lunii mai.

11 COMENTARII

  1. Spatiile verzi nu sunt prioritatea nr 1… Aduceti investitii masive care sa creeze locuri de munca… locurile de munca revitalizeaza economia si nivelul de trai…

  2. Ca de obicei, tot puturosul asteapta sa rezolve primaria si locurile de munca si curatenia din casa daca s-ar putea, chiar si inmuierea posmagilor. Este si normal atunci cand un om da un interviu, poate prima oara , sa vorbeasca de ceva general si impersonal.Dar cum romanul nu stie decat sa critice. sunt si normale comentariile de acest gen.

  3. pentru Piedra….Nu este coerenta in ceea ce spuneti un puturos nu cere loc de munca, eventual “pomana”. Cei ce critica sunt cei care cunosc orasul si stiu cu adevarat sau simt pe pelea lor problemele. Orice cetatean nascut si crescut in Buhusi, ca si D-l Viceprimar de altfel, ar fi in stare sa povesteasca despre problemele orasului. Daca ne referim la discursul D-lui Viceprimar “… la prima vedere…” sa se repare strazile dupa aceea spatiile verzi si nu doar in centrul orasului. D-l Viceprimar care nu este un strain de Buhusi trebuia sa faca impresie cu primul sau interviu… asa la prima vedere… prima impresie conteaza…

  4. alo nenea viceprimar da strada aurel vlaicu cand o faceti ma domnul primar a promis da vad ca nu se tine de cuvant eu as vrea sa imi stric masina o aduc in fata la primarie sau la domn primar in fata casei nu se4 mai poate asa

  5. mda. pana la floricele poate doi trei oameni care sa mature – toata ziua strazile pline de mizerie ar fi fost mai important. doi oameni a 8 ore/zi sa mature. ar fi orasul asta luna. dar sa fie platiti decent.
    si de ce nu fac munca in folosul comunitatii cei care au datorii la primarie? ca pot da hotarare de consiliu si asa macar isi mai achita din datorii cei care nu si platesc darile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here