Aunț CRAB: Furnizarea apei va fi întreruptă în intervalul 23:00-05:00

1.504

Pe fondul precipitaţiilor scăzute înregistrate în acest an, nivelul apei în fronturile de captare din orasul Buhusi a scăzut considerabil. Debitele de apă reduse din sursele subterane cauzate de seceta prelungită, prin lipsa alimentării pânzei freatice şi cresterea consumului de apă potabilă au condus la epuizarea stocului de apă din rezervoarele de înmagazinare.

Astfel, în cazul Sistemului de Alimentare cu Apă al oraşului Buhuşi, pentru a permite refacerea rezervei de apă înmagazinată în rezervoare se impune sistarea furnizării apei potabile în intervalul orar 23:00 – 05:00, cand cerinţa de apă este scazută, până la remedierea situaţiei.

S.C. CRAB S.A. reaminteşte utilizatorilor orasului Buhusi că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer, pe timp de vară, duce la o crestere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemului de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăţi în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervor care să permită pomparea în regim normal, aspect ce ne obligă să aplicăm restricţii în furnizarea apei potabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here