Au petrecut pe banii firmei și apoi au spus că au fost jefuiți

2.102

Un bărbat de 28 de ani şi-a înscenat propria tâlhărie după care a anunţat poliţia. Acesta a găsit “soluţia” după ce, împreună cu cumnatul său, a cheltuit din banii societăţii unde lucra, suma de 1000 de lei, la un restaurant din Buhuşi.

Poliţiştii au fost sesizaţi, la data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 01.30, de către un bărbat de 28 de ani, din Bacău, despre faptul că în timp ce se afla la locul de muncă, la o societate comercială din Buhuşi, unde este angajat ca paznic, trei persoane necunoscute, au pătruns în curtea acesteia şi prin ameninţare, l-au deposedat de o suma de bani.

În urma investigaţiilor efectuate în cauză, s-a stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă. Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 10.12.2013, reclamantul și cumnatul său au cheltuit suma de 1000 de lei, din banii societăţii comerciale la care lucra, la un restaurant din oraşul Buhuşi. Ulterior pentru a justifica lipsa lor, a sesizat Poliția Orașului Buhuși cu privire la faptul că în timpul programului de lucru, prin amenințare, trei persoane necunoscute l-au deposedat de suma de 970 de lei.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări, urmând a se dispune măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here