A început strângerea câinilor comunitari de pe străzi

7.604

Primăria Buhuși a decis anul trecut să externalizeze serviciul de gestionare a câinilor fără străpân, iar licitația a fost câștigată de către Asociația Lupii Tineri.

Sâmbătă, 24 octombrie, hingherii au reușit să prindă 39 de câini adulți și 8 pui.

„Îi vaccinăm antirabic, îî deparazităm intern și extern iar apoi așteptăm cât mai mulți doritori pentru adopție. Cei care vor fi adoptați vor fi sterilizați, vor avea microchip și carnet de sănătate, gratuit.” – ne-a declarat Ion Petrariu, membru al asociației Lupii Tineri.

Pentru detalii, sunați la numărul 0743 790 249.

caini1

caini2

caini3

caini4

caini5

8 COMENTARII

  1. Sunt posesor de caini. Iubesc cainii, chiar si pe cei comunitari care nu deranjeaza, parca vazui pe cel negru, e de la ANL, nu facea rau nimanui cu prietenii lui. Este ciudat insa ca in 2015 sa mai avem caini pe strazi, ti-e mila de ei. Ieri am vazut unu mic in fata la Penny, apoi langa Midian.

    Sa fie adunati, luati toti de pe strazi si sa li se dea mancare din banii de la buget. Sterilizati de ar fi, ei mor natural, nu se mai inmultesc. Sa ceara fonduri primaria, sa dea mancare la cei ce ii strang. Trebuie toti sterilizati, caci mai sunt oameni dobitoci ce lasa proprii caini sa se cocoeasca cu cei de pe strada, vazui cu ochii mei.

    In colonie si la NATO se iau ?? ca acolo e o sursa mare…

  2. Ionel Kuku daca societatea romaneasca ar fi compusa doar din salbatici ca tine ne-am omora pe strazi. Cu ce e mai vinovat un caine batut si speriat decat un copil victima?? Sau daca fiintele astea au blana si nu vorbesc ori sunt fara aparare trebuie omorate pentru ca oameni ca tine “superiori” nu au alta solutie decat sa-i ucidem !!
    Zic sa omoram si batranii ca si aia-s “o pacoste” pentru unii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here