Atentie soferi! Au aparut primele sensuri unice din Buhusi

3.685

In sedinta ordinara a Consiliului Local din data de 29 martie 2012, consilierii au discutat si despre unele masuri care vor fi adoptate pentru fluidizarea traficului in orasul Buhusi.

Una dintre ele s-a implementat saptamana aceasta prin crearea de sensuri unice pe strazile  Tineretului (cu directia de circulatie dinspre sensul giratoriu catre Spitalul Orasanesc Buhusi) si Mihai Eminescu (cu directia dinspre strada Voiaga spre strada Republicii).

Daca este un lucru eficient sau nu, o vom vedea in urmatoarele saptamani. Ce parere aveti?

 

7 COMENTARII

    • va fi un lucru bun cand se va rezolva cu masinile parcate pe vaioaga in fata spitalului, ca sa nu mai spun de cele de pe str m. eminescu oprite la baru rosu sau la primarie cu toate ca acolo este si o parcare destul de mare “dar na tre sa ne dam jos din masina direct in baru’ rosu “. concluzia: o masura ineficienta, care deocamdata implica blocaje mai mari

  1. E mai usor sa pui niste semne de circulatie decat sa faci cateva parcari…. Chiar nu ii vad rostu’ unui sens unic in oras oriunde ar fi el… Pe cei care opresc unde vor nu-i intreaba nimeni nimic dar se pun sensuri unice ca nu cumva sa ii deranjeze pe X,Y,Z, dintre cei cu “pile” ca au oprit aiurea…. Asta e…

    • probabil nu vezi nici un rost in nimic. gandeste-te cu cat se reduce numarul de masini care trec pe acea strada. dupa modul cum se parcheaza in buhusi cred ca toate strazile ar trebui sa fie sensuri unice, iar centrul orasului inchis circulatie auto. in acelasi sens trebuiesc delimitate aleile pietonale de drumurile publice. de exemplu aleea din spatele blocului 1 de pe nicolae balcescu care nu cred ca a fost proiectata pt circulatia autovehiculelor si in special celor de gabarit mare. politia comunitara este total ineficienta si dupa mine nu are rost sa o platim degeaba. domnul primar ar trebui sa aiba mai multa grija cum cheltuie banii contribuabililor, si sa gandeasca cum ar putea sa aduca bani la bugetul orasului, in loc sa astepte toti pensionarii sa-si plateasca impozitele. politia locala nu are ochi sa vada neregulile din oras si cred ca trebuie instruita in spiritul respectarii legislatiei sau restructurata.

  2. Sunt binevenite , giratoriile si sensurile unice fluidizeaza traficul si pot suplini parcarile ( ma refer la sensul unic) cu o singura conditie si anume respectarea regulilor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here