ASO Buhusi s-a retras din campionat !

3.721

Dupa un sezon in care a terminat in prima jumtate a clasamentului, ASO Buhusi , echipa de fotbal a orasului spune “La revedere” ligii a IV-a.

“Ca urmare a unei Ordonante de Guvern care obliga Primariile sa reduca cu 25% cheltuielile bugetare, Primaria a considerat ca nu mai poate sustine financiar echipa de fotbal ASO Buhusi” a declarat viceprimarul Vasile Zaharia.

Asociatia Sportiva Orasaneasca Buhusi a fost infiintata in anul 2007 si a fost inscrisa in campionatul judetean Liga a V-a. Dupa un prim sezon peste asteptari a promovat in Liga a IV-a unde a evoluat in sezoanele 2008-2009 si 2009-2010, avand rezultate bune si terminant mereu in prima jumatate de clasament. Problemele financiare au existat de la inceput dar mereu s-au gasit solutii. Aceasta Ordonanta de Guvern a umplut paharul si s-a decis renuntarea la echipa de seniori, precum si la grupele de copii.

AP

6 COMENTARII

 1. Cel mai josnic viceprimar din istoria orasului Buhusi este acest Zaharia….cel mai mincinos om! Felicitari Domnu` ”Nimic” pentru realizare ca asta sunteti un mare nimic….ati renuntat la fotbal in favoarea handbalului, oare de ce? Va spun eu…nu mai iesheau combinatiile cu banii care le faceati cu bula si cu nae.

 2. Nu trebuia sa se retraga echipa noastra din campionat ! … De ce s-a renuntat la un lucru bun? Alta varianta de reducere a cheltuielilor nu s-a gasit?… Pacat. Si ar trebui sa puneti in astfel de locuri oameni seriosi si capabili, cu experienta in fotbal, nu pe Nae… Acesta nu se pricepe la nimic, nu are de-a face cu fotbalul…Chiar nu se gasesc in Buhusi oameni competenti?

 3. Pacat ca s.au retras din campionat,erau o echipa buna care facea fata provacarilor.Anonim,dupa parerea ta ar fi trebuit sa se renunte la handbal in favoarea fotbalului,de ce?

 4. Cand ati vazut ca echipa merge bine,ati intrat in panica ! Antrenorul GACIU V.a transformat radical echipa.Chiar dv.d-le vice Zaharia,v-ati declarat incantat si uimit de jocul echipei,asta dupa ce ati catadicsit sa veniti la un singur meci pe la sfarsitul campionatului.Ce era pe teren nu prea semana deloc cu ce ascultati dv.la nae(cu “n”mic)Radio Shantz!
  Le-ati omorat sperantele baietilor ce incepusera sa puna suflet.Acum va impaunati ca aduceti niste straini anonimi,va plecati la picioarele lor si culmea,sariti si cu bani !
  Da’de unde sa stii matale ce-a fost sportul Buhusean?!Daca-i dai o spaga mica lu’nae(suficient o cafeluta s-un hamburger),poate-ti povesteste el,ca stie !
  Nu uitati sa treceti asta la realizari ale mandatului !!!
  Mare rusine !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here