APEL UMANITAR – Asociația Prietenii Spitalului Buhuși

1.739

Având în vedere situația actuală din țara noastră și creșterea rapidă a numărului de persoane infectate cu COVID – 19, facem apel umanitar către toți cei care doresc să ne ajute să sprijinim Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși, în vederea achiziționării de materiale de unică folosință (măști, halate, bonete, combinezoane, etc.), produse de igienizare sau cei care doresc să facă donații cu astfel de materiale, produse ori sume de bani, pentru a se putea asigura protecția personalului medical, a pacienților și o desfășurare cât mai bună a activității în interiorul spitalului, în scopul stopării răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

În cazul în care doriți să contribuiți cu sume de bani la sprijinirea spitalului, acestea pot fi depuse în contul bancar al asociației: RO60BTRLRONCRT0501245301 sau la secretariatul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

Materialele sanitare și produsele de igienizare pot fi depuse la secretariatul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

Asociația Prietenii Spitalului Buhuși, are sediul în Buhuși, str. Voioagă ,nr. 3, jud. Bacău, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor nr. 7/27.06.2019, cont RO60BTRLRONCRT0501245301 deschis la Banca Transilvania și este reprezentată prin doamna Vrînceanu Alina, în calitate de Președinte.

Vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here