Anunț Delgaz Grid: Va fi sistată alimentarea cu gaze naturale în Buhuși, mâine, 30 octombrie

2.129

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, mâine, 30 octombrie, începând cu ora 09.00 pe străzile: Bodeşti, 1 Mai, Libertăţii, Găzăriei, Casa de Apă, Mocani, Orbic şi Decebal, din oraşul Buhuşi.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuției gazelor naturale și mulțumește consumatorilor pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru aceste lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here