Anunț CRAB: Apa va fi sistată mâine, 5 august, ca urmare a unei defecțiuni la conducta de aducțiune

3.067

In data de 04.08.2021 echipele SC CRAB SA au constatat o defectiune la conducta de aductiune apa potabila Poiana Morii din oraşul Buhuşi.

Pentru a oferi timp consumatorilor nostri să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada efectuarii lucrarilor de reparatii, intreruperea alimentarii cu apa a aductiunii se va face in data de 05.08.2021, incepand cu ora 10:00. In aceasta situatie, pentru consumatorii orasului Buhusi furnizarea apei potabile va fi intrerupta după cum urmează:

– între orele 10:00 – 18:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru consumatorii de pe străzile Tudor Valdimirescu, 9 Mai, Ion Vodă cel Cumplit, Libertăţii, Chebac şi Aleea Şcolii.

– între orele 13:00 – 18:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru toţi consumatorii din oraşul Buhuşi.

La reluarea programului de furnizare a apei poate aparea, în anumite zone ale orasului Buhusi, fenomenul de turbiditate (apă murdară).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

CRAB

1 COMENTARIU

  1. Când nu este sistata apa în orașul Buhuși? În fiecare noapte nu este apa, pana dimineața. Ca sa nu mai spunem ca seara de seara nu este presiune. Știe cineva ca se scurge apa în canalul de scurgere care vine dinspre Mocani spre Bodesti? De vreo săptămână curge apa non stop și nu face nimeni nimic. Când se vor rezolva problemele cu apa? Seara mai vine lumea de la munca, schimbul 2, ajungi acasă și poatsle vrei sa faci un dus, nu ai nicio șansă, o picătură de apa nu curge…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here