Anunț CRAB: Apa va fi sistată mâine, 13.12.2019

1.553

Avand in vedere adresa S.C. DELGAZ GRID S.A. prin care ni se comunica intreruperea furnizarii energiei electrice la Frontul de Captare Apa Poiana Morii in data de 13.12.2019, intre orele 9.00 – 17.00, va informam ca suntem nevoiti sa sistam furnizarea apei pe raza orasului Buhusi, in data de 13.12.2019, intre orele 9.30 – 17.30.

Rugam pe aceasta cale populatia sa-si asigure rezerva de apa pentru aceasta perioada.

Va atragem atentia ca la revenirea apei in reteaua de distributie poate aparea fenomenul de turbiditate.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

2 COMENTARII

  1. Cam dese se oprește apa nu vi se pare?? Bine ca neata pus sa schimbam apometrele si sa plătim sigiliul si nici macar nu sunteti in stare sa veniti sa il puneti dar de plătit l-am plătit ca onești obligat. Rusine noi ce beneficiu avem?? Nimic plătim cat mai mult

  2. Meritati blestemati, dar nu asa, greu de tot, ordinarie si porcarie. Nu aveti ncio scuza. De sarbatori sa aveti parte exact de ce avem noi acum, lipsa de respect, batjocora si multa mizerie. Este cred ca a patra sambata cand procedati asa tampit. Sub orice critica, ca niste sobolani lucrati, nu anuntati nimic, ne lasati asa ca pe niste prosti. Nu stiu cui apartine vina dar este strigator la cer. Rusine sa va fie!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here