Anunț CRAB: Apa va fi sistată în partea de sus a orașului mâine, 16 octombrie

1.725

Pentru remedierea avariei apărute la rețeaua de distribuție a apei potabile pe strada Bradului, vă informăm că în data de 16.10.2019, începând cu ora 09:00, va fi sistată furnizarea apei potabile.

Străzile afectate: Mihai Viteazu, Nicolae Bălcescu, A I Cuza, Ion Ionescu de la Brad, Bradului, 8 Martie, Tineretului, Republicii, Mihai Eminescu, Doctor Davila, Avântului, Bucegi, Dragoș Vodă, Florilor, Aurel Vlaicu, Mircea Voievod, Primăverii, Ștefan cel Mare, Siretului, Văioagă, Ion Creangă, Ion Borcea, Dimitrie Cantemir, Vasile Lupu, Ceahlău, Vasile Alecsandri, Spiru Haret, Carpați, Teiului (2875 abonați)

Timp estimat pentru remedierea avariei: 8 ore

1 COMENTARIU

 1. Bună ziua. Aș dori să-mi spuneți dacă desele întreruperi ale furnizării apei potabile în orașul Buhuși sunt cauzate de incompetența personalului, proasta infrastructură sau lipsei încasărilor de la consumatorii răi platnici.
  Țin să vă amintesc de faptul că societatea dumneavoastră are în administrare infrastructura de apă și canalizare din oraș și ca atare, ca proprietar aveți îndatorirea să mențineți în stare de bună funcționare aceste instalații ori să le înlocuiți, dacă nu mai corespund din punct de vedere al gradului de uzură.
  Dacă aveți personal incompetent, care mai mult cârpește decât rezolvă avariile din aceste instalații, ÎNLOCUIȚI INCOMPETENȚII!
  Dacă nu dispuneți de sumele necesare pentru înlocuirea instalațiilor uzate, IMPUNEȚI PLATA UNUI FOND DE RULMENT!
  Dacă vă loviți de opoziția administrației locale, care v-ar împiedica să desfășurați lucrările necesare, din varii motive, ACȚIONAȚI CONSILIUL LOCAL ÎN INSTANȚĂ!
  Dacă lipsa banilor necesari se datorează abonaților rău-platnici, ACȚIONAȚI-I ÎN INSTANȚĂ pentru a vă recupera debitele restante!
  Dar nu lăsați la infinit un oraș fără apă, căci scuzele celor de la CRAB BUHUȘI, pentru desele întreruperi, nu ne sunt de niciun folos!
  Acest mesaj a fost trimis și către cei de la CRAB Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here