Anunț CRAB: Apa va fi oprită în tot orașul astăzi, 19.12.2017

3.620

Având în vedere faptul că pe aducțiunea de apă din Poiana Morii se înregistrează o avarie majoră, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe raza orașului Buhuși începând cu ora 11:00, reluarea furnizării apei se va face treptat începând cu orele 19:00.

 

11 COMENTARII

  1. Pana cand va trebui să va mai suportăm? În fiecare săptămână se oprește apa de 2_3 ori , in ce tara trăim? Suntem in evul mediu. De ce nu lucrați sâmbătă sau duminică tocmai in saptamana sărbătorilor aveti de remediată. De ani de zile sa pari și tot prost merge treaba. Stiti doar sa ne luati bani. Apa de proasta calitate, cea mai scumpă din toata tara. Când reluati furnizarea vine cu presiune mare și toata mizeria și gunoaiele sunt in filtre pe care le schimbam din cauza voastră la 2 luni. Rusine mareeeeee sa fie. Un oraș condus de incompetenți doar pe furate și salarii mari.

  2. De ce nu faceti un program ? dacă asa v-ati înțeles cu Crab , pt.că mă îndoiesc că aveti atitea avarii. În prag de sărbători când toti avam mai multă treabă, e ca si cum ne-ati lega de mâini. De ce nu anunțati mai din timp ,nu după 2 ore după oprire . Bătaie de joc. Dar asta este tactica conducerii ,noi urlăm si ei se fac că nu aude. Rusineeeee, ca tot nu aude nimeni.

  3. Aveti o nesimtire si un tupeu foarte mare dar pret mare puneti pe metru cub de apa ca sa aveti masini noi personale .Bravo voua lumea este proasta ca plateste sa va stea in cap toata apa si in git tot aerul care il bagati pe conducte sa va faceti salarii de smecheri

  4. Dacă nu avem apă, o să stau pe capul vostru : Sunteți niste incompetenti nu va gânduri deloc la populatie , este incredibil ca acum , când suntem in prag de sărbători să nu avem apa , toata ziua. Dati-ne apaaaaa ,ca noi plătim la timp ,si ne omoară facturile . Dacă oamenii nu vor fi uniți, asa vom suferi toată viața. Să dea domnul să luati foc și să nu aveti apa cu ceea îl stingeti.

  5. Dragi cetățeni ai orașului Buhuși, apa nu s-a oprit din cauza unei avarii ci datorită lucrărilor ce se efectuează în partea de jos a orașului, mai exact fix lângă Petrom, la o nouă spălătorie auto!!! Rușine că in prag de sărbători primaria este de acord să se sisteze apa unui intreg oraș pentru interesul altuia!!! Sunteți jalnici!!!

  6. Asa cevaaaaa …. Vezi doar in orasul asta vai de steaua lui !! Mi-e mila de noi … Alte cuvine nu mai am sa mai descriu … Cand e lumina nu e apa cand e apa nu e lumina si uite asa ne freaca si ne freaca si ne freaca … Dar cand e vorba de facturi …. Mai bine ne aruncam de la etaj decat sa le citim , mai are lumea putin si isi vinde organele …sa aiba cu ce plati facturile …. RUSINE SA VA FIE !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here