Anunț CRAB: Apa va fi oprită în tot orașul din cauza unor lucrări efectuate de DELGAZ GRID

2.096

Din cauza unor lucrari programate efectuate de catre SC DELGAZ GRID SA la reteaua de alimentare cu energie electrica din orasul Buhusi, va informam ca in data de 29.03.2022, intre orele 08:00 – 14:00, se va intrerupe furnizarea apei potabile pentru consumatorii oraşului Buhuşi.

Asigurăm toți consumatorii afectați de lipsa apei că echipele SC CRAB SA vor relua alimentarea cu apă, imediat ce serviciul de alimentare cu energie vor fi disponibil.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, S.C. CRAB S.A. recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru intervalul de timp alocat lucrărilor.

La reluarea programului de furnizare a apei poate aparea, în anumite zone ale oraşului Buhuşi, fenomenul de turbiditate (apă murdară).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

2 COMENTARII

  1. Sincer mi se pare o lipsa de respect fata de toti cetățenii orasului sa stiti ca urmeaza sa sistati apa si totusi sa anuntati dupa ce ati sistat-o deja, desi fiind lucrari programate stiati cu cel putin o zi inainte ce urmeaza. Consider ca nu aveti nici un gram de respect pentru cetatenii acestui oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here