ANUNȚ: Consultare publică pentru proiectul de hotărâre privind stabilirea procedurii cadru de aplicare a majorărilor impozitului cu până la 500% pentru clădirile şi terenurile neîngrijite

3.644

Primăria orașului Buhuși inițiază procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, pentru proiectul de hotărâre privind stabilirea procedurii cadru de aplicare a majorărilor impozitului cu până la 500% pentru clădirile şi terenurile neîngrijite şi a criteriilor de încadrare a imobilelor în clădiri şi terenuri neîngrijite.

Proiectul de act normativ poate fi consultat pe site-ul Primăriei orașului Buhuși www.primariabuhusi.ro (secțiunea Transparență decizională) sau la sediul Primăriei orașului Buhuși (cam. 13).

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect de act normativ pot fi depuse până la data de 27.10.2017 la sediul Primăriei orașului Buhuși (cam. 13) sau se pot transmite pe adresa de e-mail: primariabuhusi@yahoo.com.

6 COMENTARII

  1. Eu prefer amenzile. Astfel primaria isi va da singura amenzi. Cat de IPOCRIT e un sistem care cere bani ca nu te ingrijesti de un spatiu cand ei nu sunt in stare sa aibe grija de NIMIC din acest oras. Daca orasul era luna bec stele atunci pui amenzi, impozite etc. Dar daca orasu e DISTRUS si mizerabil tu dai in cetateni?? Psd baby!!!

  2. Camatarie cu acte! Cam asa ceva!Ipocrizie si …Furt cu acte in regula!Nu-si pot plati taxele…le luati voi si le valorificati!Cum s-a facut si la Stofe Buhusi! Nu?Ca….deh!Sa nu ,indrazneasca” careva….sa miste ceva in orasul asta…fara “impozit” !Am “cutremur” in casa din cauza gaurilor din asfalt…la fiecare camion care trece! Mie de ce Primaria nu-mi plateste “amenda” ca nu asfalteaza strada aia? Iluminatul public…lasa de dorit! Mizeria de la tomberoane, mirosul groaznic ce a imputit orasul pt.zile intregi in vara asta!Si aveti tupeu sa vorbiti de 500%??? Nu ati facilitat nimic pentru a creea locuri de munca! Hoti si smecheri!Asta sunteti prin primarie!
    Si care e totusi ideea celor 500% daca nu de a FURA cu acte de la altii!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here