Anunț: În atenția proprietarilor de autoturisme

3.921

Deținătorii de autoturisme sunt rugați să elibereze carosabilul pe străzile principale și pe cele secundare, pentru a nu împiedica utilajele și plugul la acțiunea de deszăpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Primar,
Vasile Zaharia

1 COMENTARIU

  1. Daca ati fi facut parcari intre blocuri, daca ati fi obligat pe cei de la case sa parcheze in curte, daca locurile de parcare de pe strazile principale ar fi fost taxate la ora nu mai era nevoie de acest anunt inutil. Unde sa ducem masinile. In apartamente????
    Si de ce nu ii vedem pe cei ce beneficiaza de ajutoare sociale in strada.Cnd comunitatea are nevoie de ei unde sunt.. d-le. primar. La caldura???Si inca o mica problema. Persoanele in varsta platesc sa le fie curatata zapada de pe caile de acces din curte. Si ce face primaria. Trimite un utilaj sa blocheze acele cai de acces. Batatei de joc pe banii nostri. Scoateti zapada din oras. Nu o mai mutati de colo colo.Accesati fonduri europene si achizitionati utilaje perofrmante sa nu mai stati la mila firmelor.Renuntati la comoditate si comisioane ca sa faceti bine acestei comunitati.Ce a facut fostul primar se pare ca face si actualul.Nimic cu cap, nimic pentru dezoltarea orasului nostru. Mai putini pe zi ce trece, mai saraci cu fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here