ANL-iștii au apă caldă dar riscă să rămână fără căldură!

4.030

ANL-iștii de la scara B au apă caldă, după mai bine de o lună de la defecțiune.

După cum am scris pe 29 decembrie, o defecțiune survenită la pompa unei centrale de la complexul ANL a lăsat 16 familii fără apă caldă.

Ionel Gagu, directorul general al SC Concas SRL, constructorul locuințelor,  a declarat în această dimneață pentru Buhusi.NET: ”Facem un ultim efort și înlocuim pompa, deși nu intră în atribuțiunile noastre. Astăzi sau mâine se va repara, dar peste o lună vor apărea alte probleme. De ce? Pentru că Primăria refuză să angajeze un fochist autorizat care să facă mentenanța centralelor”.

Vasile Zaharia, Administratorul Public la Primăria Buhuși: ”Centralele sunt în garanție, garanție oferită de Concas. Un fochist nu ar pune mâna pe nimic ce este în garanție. Vom discuta cu SC Concas SRL să lămurim situația.

O problemă mult mai gravă se ivește la orizont pentru cele 48 de familii de la blocurile ANL: președintele asociației de locatari ANLOCATO, Iulian Negoită și-a dat demisia. La fel au făcut și vicepreședintele și secretarul. Nu s-a înscris nimeni pentru ocuparea posturilor iar odată cu plecarea lui Negoiță vor fi reziliate contractele la gaz si curent ce sunt ”la comun”.

Cu alte cuvinte, cele 48 de famili riscă să rămână fără căldură și fără apă caldă! Asta, dacă nu se va găsi o persoană care să preia ANLOCATO

13 COMENTARII

 1. NU se va rezilia nici un contract. Contractele de la gaz, curent si apa sunt pe asociatie ,nu pe numele lui.Iulian Negoita nu are nici un drept sa rezilieze fara acordul nostru, mai ales dupa data de 5 ianuarie 2015,data la care si-a dat demisia. O sa rezilieze dupa ce va inapoia cate 100lei la toate cele 48 familii care au contribuit la infiintarea asociatiei. Asociatia e a tuturor nu a lui Negoita sa faca el ce vrea.

 2. S-a rezolvat problema apei calde, se pare din nou, in liniste si pe ascuns, fara sa fie invitati la dialog ceilalti 47 de locatari(banuies ca Negoita Iulian a fost prezent, fiind al 48-lea), in fata cu domnii reprezentanti de la SC Concas, pentru a putea fi martori la discutiile si detaliile corecte si care privesc pe toti 48. Ori cei 48, sunt doar o mana de manipulati si indoctrinati, care nu au voie decat sa se supuna in continuare problemelor ce vor aparea. Aveti internet, aveti libertatea informatiilor, aveti un contract intre locator si dumneavoastra ca locatari.. FOLOSITI-VA si CASTIGATI-VA, drepturile de chiriasi. Nu va amagiti, crezand ca va apartine ceva, mai ales atat timp cat toate sunt in garantia constructorilor si a locatorului, a proprietarului de drept, care este PRIMARIA. Daca vreunul din cei 48 de chiriasi pleaca azi sau maine de la ANL, nu are voie sa ia nimic din ce a investit acolo, nici macar contoarele pe care le-a pus din banii lor, pentru ca de fapt, nimic nu este a chiriasilor. Cu ce sunteti protejati ca si chiriasi? Se arunca motanul din ograda lor in ograda voastra si invers, apoi va intrebati de ce nu puteti sa va intelegeti cei 48. Va meritati soarta daca a-ti ajuns voi chiriasii sa protejati proprietarul.

 3. … aaa … eu propun sa nu se mai puna nici termostat, c-am vorbit eu la Buzau s-au spus c-or pune vin in instalatii ca nu e asa dur ca apa de la Crep SA……
  poi s-atunci o sa fim UNITI cu totii…. ca nici n-o sa mai simtim frigu’… hhhcc….

 4. ma bucur ca s-a inceput si in “presa” locala sa se dea STIRI int-radevar, nu numai stiri despre dom’ primar, babe violate si accidente rutiere…. ma intreb atunci cand dom’primar o da peste o baba violata pe trecerea de pietoni …. ce va fi? BRAKING NEWS?

 5. sunt curios daca o sa vina toti locatarii a.n.l. buhusi la sedinta de la polivalenta din data de 15 ianuarie.oare vor veni toti locuitorii care s-au revoltat pe buhusi.net,sau vor lipsi in continuare ca mai apoi sa posteze acuze la adresa unor colocatari,cum s-a mai intimplat.sunt foarte curios daca o s-a avem cu cine desbate problemele.eu personal voi fi acolo si o sa spun ce am de spus si cum gindesc eu ca ar trebui sa fie lucrurile in continuare.sper sa fie acolo si opozantii.acolo la polivalenta nu pe buhusi.net.acum avem o buna ocazie sa discutam si sa ne punem la cale.

 6. ok… ai dreptate… cum ramane atunci cu stirile pe cultura… de exemplu expozitia suriorei mele de la biblioteca… sau asta nu era stire a orasului Buhusi … hm … dar asta e postam numai ce ne convine… sau cui convine…

 7. Se stie, domnule Vatafu, unii au obtinut casa pe criterii politice, pe campanie electorala.. Nu e problema, vor fi aratati cu degetul mereu de catre vecinii lor, pe toata perioada de convietuire, se stiu ei care sunt. Unele familii care au copii, au ocupat o locuinta la parter, iar altii care nu sunt nici macar casatoriti, si nici copii nu au, au ‘prins’ la etaje superioare. Se poate spune ca deja cartile sunt facute, dar cum a spus si un locatar, in articolul precedent: VA MERITATI SOARTA, pentru ca astupati mizeriile facute de cei pe care-i serviti in continuare ca niste indoctrinati. Iar pentru domnul Ionita: -Ce se intampla daca nu vor fi ‘toti’ la sedinta? Faci o revolutie? Stai linistit, nu vezi ca esti singurul care are tupeu sa spuna lucrurilor pe nume? Probabil nu esti compromis, ai primit locuinta pe buna dreptate, dar o sa ramai sibgur, o sa vezi. Asta se si doreste, DEZBINAREA

 8. A avut loc si Adunarea Generala, se pare ca nu ramane blocul ANL fata apa, gaz si curent electric. A fost o sedinta extraordinara, cu oameni exceptionali(in marea lor parte), care si-au dorit schimbarea liderilor de pana acum, si care au avut aceasta parghie de a alege o altfel de organizare. Au fost bineinteles si persoane care s-au abtinut, intr-un numar foarte mic, acestia probabil avand inca frustrari si regretandu-i pe vechii lideri, dar se pare ca cei mai multi(majoritatea) si-au dorit sa scape de proasta organizare care a persistat timp de un an. Acum este nevoie de unitate si bunavointa mai multa decat acum un an, insa se fac premize negativiste din partea celor care au picat in ‘opozitie’.. Nu trebuie sa fie aceasta o piedica intr-o organizare mai buna, iar daca vor mai fi si de acum inainte potrivnici, cred cu desavarsire ca locul lor nu este in aceasta asociatie. Cum spunea un locatar mai demult: -Locuinta ANL nu este pentru oricine. O sa vedem, sau nu, de acum inainte dispozitia fiecaruia de a se angaja intr-o forma mai buna de organizare, pana atunci, toate gandurile bune!

 9. Se pare ca problemele curg dar nimanui nu-i pasa.Scara C de data asta asteapta de 3 luni ,sa li se rezolve problema cu apa calda,credeti ca e normal sa fie asa?Avem copii carora trebuie sa le facem baie,e vara,transpiri,incalzesti apa pe aragaz…Aruncati vina unii asupra altora iar cei responsabili,primaria,nu face absolut nimic.Nu e normal,sunt trei luni de zile nu o saptamana.Nimeni nu zice nimic,lasati-ne domle sa ne cumparam centrala proprie,s-au investit atatia bani in centrala asta si numai probleme am avut.Ce va pasa voua,mai rau ca-n evul mediu.Cei responsabili sunt obligati sa ne asigure conditiile.nu se mai poate asa ceva.Se ignora pur si simplu.Ar trebui sa stie toata tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here