Ambasadorul statului Belarus, E.S. Andrei M. Grinkevich și ministrul ceh Milan Paprnik, printre oaspeții Primăriei Buhuși

5.683

O importantă delegație externă a vizitat ieri Primăria Buhuși și cele mai importante societăți comerciale din zonă. Oaspeții autorităților locale buhușene au fost Excelența Sa Andrei M. Grinkevich, ambasadorul statului Belarus, ministrul Milan Paprnik, reprezentant al Ambasadei Republicii Cehe, domnul Barbu Mihăescu, reprezentantul Camerei de Comerţ Elveţia – România, Valentin Preda – reprezentantul Bursei Române de Afaceri. Înalții oficiali și reprezentanții celor mai importante societăți comerciale buhușene au participat la o inedită reuniune organizată de Agenția Avangarde, condusă de Adriana Radu. 

Întâlnirea a face parte din Programul Internaţional de Promovare Romanian Investment Zoom, program care include promovarea interculturală și economică prin intermediul ministerelor şi ambasadelor României în lume, propus prin intermediul Avangarde Group.

La întâlnire a participat și prof. Maria Dobroi, directoarea CT „Ion Borcea”, în calitate de reprezentant al instituțiilor de învățământ din oraș și domnul Constantin Poiană, Managerul de Calitate al Spitalului Orășenesc Buhuși.

Oaspeţi şi-au exprimat interesul de a cunoaşte istoria şi tradiţiile orașului Buhuși, s-au informat atent cu privire la dezvoltarea economica şi politicile fiscale promovate de administraţia locală, precum şi de posibilităţile pe care investitorii din ţările pe care le reprezintă le au pentru a dezvolta relaţii economice, culturale și educaționale pe raza teritorial – administrativă a orașului Buhuși. Reprezentantul Ambasadei Republicii Cehe şi-a exprimat interesul iniţierii unor tratative de înfrăţire.

Membrii delegaţiei, însoţiţi de reprezentanţii primăriei au vizitat companiile DDD Serv SRL, Stofe Buhusi SA, Intertranscom Impex SRL și Rustrans SRL, câteva exemple de afaceri de succes dezvoltate pe raza teritorială a orașului Buhuși și din zona limitrofă.

 

 

 

5 COMENTARII

  1. Stofe Buhusi este afacere de succes? :)) Buna asta.. Cred ca au fost impresionati cand au vazut cate cladiri si geamuri sparte sunt pe raza de 1 km la strada nationala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here