Ajută-ne să ajutăm! Campania locală de donații

2.636

afis_final_micAsociația de voluntari “Există o Șansă” și Buhusi.NET și-au dat mâna pentru a aduce puțină bucurie în casele unor familii mai puțin norocoase din Buhuși acum, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Am angrenat în această campanie toate școlile generale, dar și liceul. Astfel, în fiecare din aceste instituții partenere au fost amenajate cutii în care se strâng donațiile. Vă învităm să donați jucării, haine, rechizite și alimente neperisabile. De asemenea, puteți face donații în bani, bonuri de masă sau bonuri cadou.

Protoieria Buhuși și-a exprimat dorința de a ajuta cu bani în această campanie, ca și anul trecut, dar sperăm să avem susținere și din partea unor operatori economici din zonă.

Din banii strânși vom cumpăra dulciuri, fructe, sucuri, ulei, zahăr, făină și alte alimente. Acestea vor fi puse în pachete, alături de jucăriile și hăinuțele donate de voi. Avem o listă cu familii fără venituri sau cu venituri foarte mici, dar așteptăm și sugestiile voastre. Dacă aveți cunoștință despre astfel de cazuri sociale, vă rugăm să ni le sesizați la numărul de telefon 0740 289 439 și vom încerca să le aducem un moment de bucurie, înainte de Crăciun.

Pentru cititorii noștri cu inimă mare aflați peste hotare, oferim posibilitatea de a face donații prin serviciul PayPal, apăsând butonul Donează de mai jos. Chiar dacă nu aveți cont puteți plăti direct cu un card bancar. Este cel mai ușor de folosit și mai sigur serviciul de plăți pe internet. Pentru nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.Iată câteva imagini din prima ediție a campaniei “Ajută-ne să ajutăm” desfășurată în decembrie 2013:

ajuta5

ajuta1

ajuta2

ajuta3

ajuta4

Ce poate fi mai frumos decât bucuria unui copil care primește daruri de la Moș Crăciun? 

La prima ediție, cea din 2013, voluntarii Asociației “Există o Șansă” au organizat un spectacol caritabil iar banii din biletele vândute au fost folosiți pentru cumpărarea dulciurilor și a alimentelor.  În acest an, elevii Colegiului Tehnic “Ion Borcea” vor organiza, pe data de 19 decembrie, un spectacol caritabil pentru strângere de fonduri în vederea ajutorării unei familii cu probleme financiare, familia Prisecaru. Elevii școlii “Mihai Eminescu” au pregătit pachete pentru copii de la Complexul de Servicii Comunitare din zona gării.

donatii italiaÎn campania de anul trecut, o parte din donații au venit tocmai din Italia, de la doamna Gianina Ina Ghiuta, care ne-a spus că: “Aceste fapte s-au realizat prin bunăvoiţa domnului director Signor Emanuele Gregori, de la CARITAS Guidonia Monteceli și a domnului director Simion Florin de la firma ROMANIA S.R.L. ROMA”. Avem motive să sperăm că ne putem baza pe dânsa și în acest an.

O parte din sponsorii de anul trecut au dorit să-și păsteze anonimatul și le respectăm acestă decizie. În același timp, ne dorim foarte mult să contribuie și anul acesta.

Pentru întrebări și detalii vă stăm la dispoziție la numerele de telefon 0740 289 439 și 0734 339 106.

Ajută-ne să ajutăm!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here