Adolescentă din Buhuși violată de doi bărbați. Unul dintre ei este minor.

5.191

O adolescenta de 17 ani a fost violata de doi indivizi, unul avand numai 16 ani. Dupa ce a fost violata, fata a fost jefuita.

S-a intâmplat zilele trecute, in comuna Margineni. Fata, in vârsta de 17 ani, a ajuns in localitate, insotita de un tânar, cu intentia de a lua legatura cu fratele sau, care lucreaza ca cioban la o stâna de acolo.

Cum acesta nu era acasa, prietenul ei s-a dus sa-l caute prin sat iar ea a ramas sa astepte in drum.

Acolo s-a intâlnit cu un tânar pe care-l cunostea si au mers impreuna intr-un bar. A stat la masa si cu alti indivizi, iar la un moment dat unul dintre ei i-a luat din mâna tableta si i-a spus sa-l caute la o alta locatie daca o vrea inapoi.

Când a iesit afara ar fi fost dusa intr-un loc ferit si violata de doi barbati, in vreme ce alti doi i-au furat bunurile pe care le avea la ea.

Adolescenta a depus plângere la politie iar in urma cercetarilor patru indivizi, cu vârste cuprinse intre 16 si 31 de ani, au fost pusi sub acuzare, trei dintre ei fiind si arestati preventiv pentru viol si tâlharie.

Fata este din Buhusi, insa a fost preluata de Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau si internata intr-un centru.

sursa: desteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here