Activități ale voluntarilor buhușeni în cadrul SNV 2015

2.026

_MG_1208

Ziua mobilității voluntarilor – mișcare pentre sănătate a fost titlul acțiunii inclus in calentarul SNV-Săptămâna Nationale a Voluntariatului, derulată în perioada 11-17 mai când, în toată țara voluntarii s-au implicat sincron în diverse acțiuni de voluntariat.

Asociația „Există O Șansă” din Buhuși a fost partener local SNV, o parte dintr-un puzzle, una dintre cele peste o sută de comunități participante, din 37 de județe.

Voluntarii Asociației „Există O Șansă” implicați direct au fost: Ștefan Păduraru, Bianca Dumitru, Mihnea Bucătaru, Bianca Baciu, Diana Amariei, Marius Miron, Alexandru Lazăr. Au mobilizat comunitatea, cu mic cu mare, pentru implicarea într-o activitate de promovare a voluntariatului și recunoașterea împlicarii voluntarilor din comunitatea noastră.

Elena Mitrea, președintele asociației de voluntariat ne-a declarat:„Am ramas impresionată de numarul mare de participanți, peste 100 de copii. Au fost concursuri de cros și ciclism. Au fost premii multumiță sponsorilor Oriflame și Avon. S-au acordat 6 premii la cros și 6 premii pentru concursul de biciclete, băieți și fete, diplome de participare și diplome de merit voluntarilor implicați în perioada 2014-2015.”

Fiind prima ediție, nu au lipsit micile probleme. „Au fost si mici incidente. Îmi pare rău și cu siguranță ma voi implica mai mult în detaliile organizatorice la edițiile viitoare, dar trebuie să acceptăm și faptul că implicarea participanților presupune responsabilitate și respectarea regulilor. Mulțumesc pe această cale postului local TV, Buhusi.net, Primăriei, Poliției și Jandarmeriei, care ne-au fost alături pe tot parcursul acțiunii, sponsorilor și nu în ultimul rând participanților. Felicitări câștigătorilor.” – a conchis Elena Mitrea pentru Buhusi.NET.

_MG_1148

_MG_1154

_MG_1169

Mai multe poze găsiți pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/buhusi

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here