Actiune de amploare a Politiei Buhusi

5.097

politia-buhusi

Avand diverse date si informatii asupra unor infractiuni ce s-au comis pe raza orasului, Politia Buhusi a initiat ieri, 17 ianuarie, o actiune in care au fost implicate 35 de cadre.

Florin-Vizitiu-300x224“In primul rand am vizat blocul NATO, datorita numeroaselor plangeri facute de oamenii din zona respectiva. Am gasit doua familii ce sustrageau curent prin fraudarea retelei si am intocmit dosare penale pentru Claudiu B. si lui Dumitru M, conform art. 208 Cod penal pentru furt de energie electrica.” -a declarat pentru Buhusi.NET Inspectorul Principal Florin Vizitiu

“Am avut informatii despre faptul ca Sergiu N., domiciliat pe strada Bitrita, a fost implicat intr-un furt si ca se ascunde in satul Poiana Negustorului, comuna Blagesti. Ne-am deplasat acolo, l-am identificat si l-am retinut.” a completat inspectorul. 

Sergiu N. si Sebastian Constantin M. au fost retinuti pentru 24 de ore si astazi vor fi adusi la Parchetul Buhusi cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Acestia se fac vinovati de furtul unor materiale de constructi din incinta unui depozit din parcul industrial Stofe Buhusi.

Politistii de la “rutiera” au aplicat mai multe amenzi si contraventii si au retinut un permis pentru neacordare de prioritate.

Dupa ce au desfasurat aceste activitati, politistii buhuseni s-au deplasat intr-o alta zona “fierbinte” din Buhusi – strada Orbic – si au luat pulsul zonei pentru alte cazuri, mai ales de furturi din curtile oamenilor. In aceasta zona au fost controlate barurile si locatiile si au fost aplicate sanctiuni contraventionale in baza Legii 12/1990 pentru lipsa preturilor si lipsa facturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here