UPDATE | Accident rutier cu “miros” de razbunare

8.752

Joi, 25 octombrie, in jurul ora 14 s-a produs un accident rutier din care au rezultat patru victime. Acestea au fost transportate la Spitalul Orasanesc Buhusi pentru ingrijiri medicale.

Autoturismul Opel, cu numarul de inmatriculare NT-08-BXL a lovit frontal un microbuz ce transporta persoane pe ruta Buhusi-Blagesti. Patru fete au fost ranite in urma ciocnirii celor doua autovehicule.

“Victimele au suferit leziuni simple si nu necesita internarea. Este vorba despre fracturi dentare, contuzii nazale sau faciale.” – a declarat pentru Buhusi.NET  Dr. Mohanad Toron, managerul spitalului buhusean.

Din spusele martorilor, se pare ca acest accident nu este, de fapt, un accident, ci o reglare de conturi intre rude si ca autoturistmul Opel era condus de nepotul patronului firmei de transport persoane.

Politistii buhuseni fac cercetari in privinta incidentului pentru a stabili cauzele producerii acestuia.

Sectorul de drum pe care s-a produs accidentul este reglementat cu semne de circulatie care stabilesc prioritatea de trecere si atentioneaza asupra faptului ca este o portiune de drum ingustat. Astfel, pe podul respectiv au prioritate autovehiculele ce vin din directia Blagesti si acest lucru indica faptul ca autoturismul Opel avea prioritate de trecere.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE

Victimele au depus plangere impotriva soferului care a provocat accidentul.

Dupa ce miercuri soferul autoturismului Opel, Ceaobanu Vasile, fusese retinut pentru 24 de ore, ieri, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, s-a emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele acestuia.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here