Accident pe Bulevardul Republicii pe fondul neacordării de prioritate

7.377

accident cornisa copy

În această dimineată, în jurul orei 11:30, a avut loc un accident de circulație pe Bulevardul Republicii, aproape de cartierul Cornișa.

Șoferița autoturismului Opel Asta gri circula pe strada Primăverii și a vrut să vireze la stânga pe Bulevardul Republicii. Șoferul autoturismului Opel Astra albastru circula în direcția Centru-Gară, a evitat autoturismul gri și a ieșit în decor.

Deși intersecția respectivă era prevăzută cu o oglindă, nu a fost de ajuns. Mașinile parcate chiar lângă trecerea de pietoni forțează șoferii să iasă prea mult în intersecție pentru a se asigura.

Polițiștii au fost chemați la fața locului pentru a stabili vinovatul.

accident cornisa2 copy

4 COMENTARII

  1. In acel loc se pot da amenzi gramada.Nimeni nu respecta regulile de circulatie.Nici macar politia.Este o statie de microbuze si daca stai o ora acolo sa observi traficul, vezi o groaza de depasiri in intersectie,opriri neregulamentare si cate mai cate!
    Degeaba avem politie in Buhusi daca ei nu fac ordine.Republicii e piiilna de masini parcate! O rusine pentru orasul asta!Centru, la fel.O imensa parcare.Orasul parcare!

  2. Ce-mi place asta… “comentariul tau va fi vizibil dupa ce va fi aprobat”! Adica cenzura functioneaza cu gratie si la aproape 30 de ani distanta de celebra era comunista. De libera exprimare ati auzit domnule admin? Chiar daca este un domeniu privat, atat timp cat oferiti posibilitatea de a fi postate comentarii, va asumati si dreptul fiecaruia de a spune ce vrea, fara a cenzura ce nu va convine. Dar deh, fiecare e un mic dictator in sinea lui. Bine ca tie ti-e dat doar aici dreptul de a-ti exercita aceasta posibilitate de a hotara ce apare sau nu pe ecran.

  3. Exprimarea este libera, dar este reglementata de legi! Cum iti imaginezi tu, un anonim, ca poti calomnia pe cineva, de exemplu, fara sa existe repercusiuni de natura legala?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here