Accident mortal

2.839

In jurul orelor 18, in seara zilei de 29 decembrie a avut loc un accident mortal pe strada Libertatii, in fata Salii Polivalente.
Conform martorilor, Vizitiu Mircea in varsta de 56 de ani a sarit in strada si a fost acrosat de un autoturism Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare BC-41-YUL. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral si a murit pe loc. S-a constatat ca este in stare de ebrietate.

vizitiu1

Martorii spun ca Vizitiu a mai avut tentative de suicid.

4 COMENTARII

  1. doamnelor si domnilor,subsemnatul care a facut accidentul imi este cel mai bun prieten,dar va spun sincer ca legea romaneasca cred ca este printre cele mai prost gandite din Romania,pe langa ca nu bause nimica,reesind si din rezultatul alcoolemiei,acum este nevoit sa suporte pe cheltuiala proprie verificarea masinii si multe altele,pentru simplu fapt ca a trecut la momentul nepotrivit prin locul nepotrivit,in incheiere as dori sa de-a Bunul Dumnezeu sa ii ierte sufletul acelui biet om,dar pozele acestea nu imi fac altceva decat sa imi reaminteasca imaginile vazute la locul accidentului,putina cenzurare ar fi fost mai buna,hai sa ne gandim ca m-ai pot intra si copiii,dar in fine…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here