Accident mortal la Buhusi

3.906

Viteza face victime la Buhusi.

Un sofer din judetul Ialomita si-a pierdut viata intr-un accident de circulatie produs din cauza vitezei. Vasile N., 48 de ani, conducea un autoturism inmatriculat in Franta pe directia Buhusi – Neamt, iar din cauza vitezei neadaptate intr-o curba, masina a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de parapetul metalic al unei treceri de cale ferata, dupa care s-a rasturnat.

In urma accidentului, Vasile N. a decedat, iar sotia acestuia a fost transportata la Spitalul Buhusi in stare de soc, fara leziuni osoase.

Politistii au intocmit in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa.

 

R.I.

12 COMENTARII

  1. bine,bine…mortul avea viteza,i s-a intocmit dosar penal mortului pentru ca a intrat intro curba cu viteza mare si s-a izbit de parapetul caii ferate…intrebarea pentru domnul primar CAND ARE DE CAND SA PUNA SEMNALIZARI PENTRU CURBA AIA ?daca imi aduc eu aminte in curba aia au fost foarte multe accidente, dar e ok ca a pus indicatoare pentru manastirile care duc spre hotelul dumnealui…:))

    • Nu domnul primar se ocupa de DN-uri ci cei de la Drumuri Nationale care au in administrare aceste drumuri

  2. lLa acest accident am fost martor.Pe acest om la ucis sina de cale ferata pusa pe post de parapet care a intrat prin capota si la lovit.Omul ,saracu ,a murit pe marginea santului fara sa i se acorde un prim ajutor pentru ca medicul de pe ambulanta a constatat decesul cand el mai avea inca puls si mai respira.Dosar penal ar trebui intocmit celor de la CFR care au pus acea sina acolo.

  3. =)))))….Numai la Romanica noastra draga se poate intampla asa ceva…cred ca aia de pe ambulanta l-au vazut pe saracul om asa cu sina-n ochi…si se uitau la ceas zgribulind asteptand sa sa moara…. E crancen ca la noi inca se mai intampla asa ceva!Sa fereasca Dumnezeu!Probabil “oamenii legii” ca asa se numesc aia care cred ca diferenta dintre vaca si bou sunt “coarnele” au intocmit dosar penal la ca asa e la moda…Ma mir cum de nu l-au incatusat(ca era posibil sa si fuga) sa il cerceteze la sectie…Groaznic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here