Accident grav de circulație

9.353

accident

Astăzi după-amiază, pe şoseaua Buhuși– Blăgești a avut loc un grav accident de circulație. Autospeciala BC-07-PAS, pilotată de I.L., se deplasa regulamentar pe direcția Buhuși-Blăgești. Venind din sens opus, camioneta Ford BC-11-HRI, la volanul căreia se afla B.A.., s-a izbit frontal în camionetă, aruncând-o pur și simplu de pe carosabil. Cabinele celor două autovehicule au fost distruse în mare parte, ambii conducători auto rămânând încarcerați.

accident2

I.L., care-i reproșa mereu lui B.A. cauza coliziunii, ne-a spus: ,,Nu-mi explic. A venit din sens opus și s-a izbit direct în mine”. Circulația rutieră a fost blocată mai mult de o oră. Două ambulanțe din Buhuși, polițiști buhușeni și din Blăgești, pompierii buhușeni, dar și cei de la Descarcerare, din Bacău, însoțiți de o ambulanță, au intervenit operativ. I.L., conducătorul autospecialei prezenta un traumatism abdominal, avea fracturi la membrele inferioare. B.A. avea fața însângerată, diverse contuzii și fracturi. Ambii erau conștienți și au fost transportați la spital, după ce au primit primul ajutor. Polițiștii cercetează cauzele accidentului.

Ion Fercu

2 COMENTARII

  1. Au mai fost accidente, chiar in acea zona. Credeti ca au fost coincidente?
    Cred ca o mai buna semnalizare a acelei curbe periculoase, de la intrarea in comuna Blagesti, ar preveni pe viitor asemenea accidente…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here