Accident cu victime la iesirea din Buhusi

4.799

La data de 11.12.2012, în jurul orei 18:30, în timp ce Ion M., de 63 de ani, din judeţul Hunedoara, conducea un autotursim pe DN 15, în interiorul localităţii Racova, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Daniel R., de 42 de ani, din Buhuşi.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto şi a celor 3 pasageri de 7, 8 şi 38 de ani, din autoturismul condus de Daniel R., care au fost transportaţi la Spitalul Buhuşi şi apoi la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijri medicale.

Se pare ca soferul hunedorean este cel mai grav ranit, lovindu-se cu pieptul de volan, fiind diagnosticat cu “fractura treime medie corp sternal, politraumatism prin accident rutier” si a ramas internat. Un copil de 7 ani a suferit un “traumatism cranian si politraumatism prin accident rutier” si a rămas internat la randul sau, iar un alt minor de 8 ani, s-a lovit la cap, fiind diagnosticat cu “traumatism cranio cerebral minor”, fara leziuni osoase, nefiind necesara internarea sa. Mama copiilor, are politraumatisme prin accident rutier, insa, leziunile suferite nu au necesitat internarea.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemniei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here