Accident cu 5 victime la Buhusi

2.793

Un sofer beat si fara permis de conducere a provocat un accident de circulatie in urma caruia au rezultat cinci victime. Evenimentul a avut loc in orasul Buhusi din judetul Bacau, in timp ce Adrian R. conducea masina dinspre cartierul Runc spre centrul orasului. Pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum, intr-o curba la dreapta si pe o portiune de drum in panta, soferul a pierdut controlul autoturismului, a lovit un cap de pod si s-a rasturnat cu masina in santul de pe marginea drumului. Soferul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau unde a fost diagnosticat cu “traumatism cranio cerebral minor, contuzie toraco-abdominala si etilism acut”. Victime ale aceluiasi accident de circulatie au mai fost Janica B., diagnosticat cu “traumatism cervical, etilism acut”, Daniel N., care are “plagi contuze la genunchiul drept si escoriatii toracice posterioare” si Bogdan P. care are mai multe plagi contuze si etilism acut. Singura persoana care nu consumase alcool este Alina T., insa, la rindul ei a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind diagnosticata cu policontuzii prin accident rutier. “Pe numele lui Adrian R. exista un dosar penal intocmit pentru conducere fara permis, consum de alcool peste limita legala si vatamare corporala din culpa”, a declarat inspectorul Narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau.

 

 

R.I. – ziaruldebacau.ro

4 COMENTARII

    • Din cauza celor care se urca bauti la volan sau fara permis de conducere.Sau combinatia perfecta 🙁 baut si fara permis ) si uite ce iese .

  1. Asta-i caz fericit ca berbecii nu au intrat in cineva ,mai rau era daca intrau in cineva.Asa mergi pe strada cu sotia si cu copilul in masina si niste omuleti de astia teribilisti te fac piftie ,halal legislatie si mai ales mod de aplicare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here