Accident cel putin dubios in centru!

4.835

20140316-092139.jpg

Proprietarii a trei masini parcate in fata Casei de Cultura s-au trezit, duminica dimineata, cu o mare surpriza. O Dacie scapata de sub control le-a sifonat autoturismele.

Din spusele unuia dintre pagubiti, proprietarul Daciei sustine ca nu stie nimic despre acest accident si ca masina i-ar fi fost furata din fata blocului.

Ancheta ca fi una complicata datorita lipsei vreunei camere de supraveghere care sa fi surprins momentul.

Dupa spusele unui martor, se pare ca accidentul s-ar fi intamplat in jurul orei 01:30. Daca este adevarat, curios este faptul ca politistii au venit la fata locului dupa mai bine de 6 ore. Probabil ca nu a trecut nicio patrula de Jandarmi sau de Politie prin centru toata noaptea..

Vom reveni cu detalii.

2 COMENTARII

  1. Si cum de avea cheile in contact daca a fost furata din fata blocului? Si cum de nu a trecut nicio patrula de politie daca politistul care a venit la fata locului la ora 2 fara ceva a cautat proprietarul masinii care nu a vrut sa raspunda toata noaptea? Eu zic sa nu mai faceti publicatii de astea culese dupa ureche, fara sa va documentati. Afirm si eu ca voi, probabil la ora aia dormeati, si probabil nu ai vazut daca probabil a trecut vreo masina de politie sau jandarmi prin centrul orasului pe unde probabil locuiesti si de unde, probabil, ai fi auzit o bufnitura.

  2. oameni buni copilu asta trebuie urecheat bine, cine ar crede povestile astea, cine ar fura o Dacie la 4 milioane?… cine s-ar complica? asta a fost la discoteca s-a imbatat, si a vrut sa se dea in spectacol in fata prietenilor… avand viteza nu a mai apucat sa ia firajul in intregime

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here