A fost un weekend plin de handbal la Buhuși! Junioarele 2 continuă seria de invincibilitate

2.507

Sala de sport a Liceului Teoretic „Ion Borcea” a găzduit 3 partide în acest sfârșit de săptămână, iar publicul iubitor de handbal din Buhuși a savurat cele două victorii ale buhușencelor.

Junioarele 1 s-au impus sâmbătă, în fața echipei LPS Suceava, cu scorul de 34-26 (18-9) după o partidă aflată la discreția fetelor noastre. În sala de la Ion Borcea a urmat meciul Junioarelor 3, contra CSS Bacău, una dintre pretendentele la locul 1 al Seriei A. Rezultatul final a fost 36-23 în favoarea băcăuancelor.

Duminică, Junioarele 2 au legat a patra victorie din tot atâtea partide, consolidându-și locul 1 în Seria A, contra echipei LPS Piatra Neamț. După un început timid, buhușencele s-au văzut conduse chiar și cu 5 goluri la mijlocul primei reprize, 6-11, pe fondul unor neatenții în apărare, dar și datorită numeroaselor parade ale portăriței echipei oaspete. Handbalistele noastre au remontat diferența, iar la pauză tabela indica 16-14 în favoarea lor. Jocul bun a continuat și în repriza a doua, când a fost rândul portăriței noastre, Bianca Apostică, să iasă la rampă. Numeroasele contraatacuri au făcut deliciul publicului numeros. Scorul final a fost 32-25.

„Obiectivele Junioarelor 1 și 2 sunt calificarea în Grupa Valoare, adică clasarea pe locurile 1-3 în serie, dar nu ascund faptul că avem așteptări foarte mari de la Junioarele 2. Suntem foarte încrezători că le vom putea îndeplini. Cât privește Junioarele 3, un obiectiv realist este clasarea pe locurile 4-6, fapt ce ne-ar permite continuarea campionatului în Grupa Speranță.” – Adrian Păduraru, președinte HC Buhuși.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here