A fost reabilitat și modernizat Compexul de Servicii Comunitare

2.783

www.buhusi.net Complexul de Servicii Comunitare

A fost finalizată implementarea proiectului ,,Reabilitarea, modernizarea infrastructurii din Cartierul de Vest al orașului Buhuși”, în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013. Obiectivul general al proiectului a constat din îmbunătățirea calității infrastructurii sociale, prin reabilitarea Complexului de Servicii Comunitare, în care își desfășoară activitatea Centrul de Zi pentru copilul aflat în dificultate și Centrul de consiliere, informare și sprijinire. Valoarea totală a proiectului a fost de 951.701,06 lei. Asistența financiară nerambursabilă a fost în valoare de 654.750,37 lei, la care s-a adăugat contribuția U.A.T. Orașul Buhuși, în valoare de 296.950,69 lei (cheltuieli eligibile și neeligibile). Prin proiect a vizat reabilitarea / modernizarea a 442 m.p. clădire. Au fost achiziționate 10 calculatoare, o bicicletă medicinală, clădirea a fost dotată cu servoscară cu direcție pentru persoanele cu handicap locomotor. Beneficiarii proiectului sunt 340 de persoane, din care 45 sunt copii, iar 295 au beneficiat de consiliere și sprijin. U.A.T. Buhuși a organizat un eveniment special pentru “informarea și conștientizarea cetățenilor cu privire la finalizarea proiectului”.

Ion Fercu

4 COMENTARII

  1. OK. Nu e in vagauna satului dar ar fi interesant sa se spuna ce ‘servicii’ ofera acest centru. Cati oameni lucreaza acolo si ce fac?

    “Beneficiarii proiectului sunt 340 de persoane, din care 45 sunt copii, iar 295 au beneficiat de consiliere și sprijin” Asta da informare ai? Atat?

    Interesant de stiut ca aceasta cladire a fost reabilitata deseori.( Mai mult decat alte centre din oras) dar prea putina lume stie ce naiba se petrece acolo!

    O bicicleta medicinala… Sunteti TARI DE TOT! Daca se facea un apel va donam eu una! Si sunt sigura ca se mai gaseau oameni care sa faca ceva dar totul e si tine de birocratia cu care v-ati obisnuit.

  2. Elena

    Este bine dragă Ana ca ai “aflat” abia acum de acest Centru .Stai în Buhusi? Ești “un cetățean activ”!Sigur “raspundeai la apel”.Copiii cu dizabilități au multe” nevoi”.Lor li se oferă mult mai mult decât o “bicicletă medicinală”. Angajații lucrează și cu sufletul nu doar cu obiecte.Sigur că orice donație îi vă ajuta pe copii.Nu ezita să ajuți! Știi unde este Centrul.Este mai eficient decât să scrii comentarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here